Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a vorbit despre CEL MAI GREU MOMENT AL CARIEREI: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”
Simona Halep a vorbit despre CEL MAI GREU MOMENT AL CARIEREI: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Simona Halep a vorbit despre CEL MAI GREU MOMENT AL CARIEREI: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Simona Halep (27 de ani, locul 3 WTA) a vorbit deschis în legătură cu cea mai mare presiune pe care a simțit-o în 2018.

Constănțeanca s-a referit la momentul în care a devenit numărul unu în lume şi primul trofeu de Grand Slam, Roland Garros 2018. Până la triumful de la Paris, Simona a susținut că își pierduse încrederea în propriile forțe.

M-am gândit la acest lucru după zilele dificile de antrenament. Eram întotdeauna mulţumită de felul în care mă antrenez, dar îmi spuneam ‘Ok, acea mare zi va veni sau nu?‘. Întotdeauna am avut întrebarea asta în cap. Nu era neapărat negativistă, dar era un fel de presiune.

De fiecare dată când începeam confeinţa de presă această întrebare apărea, dacă mai cred că voi câştiga un Grand Slam. Acum s-a încheiat şi mă simt mai relaxată. Am fost incredibil de fericită, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu şi eram foarte obosită. Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa şi familia mea. Am sărbătorit până la 1 noaptea şi apoi m-am întors la hotel şi am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sărbători”, a mărturisit Simona Halep, pentru revista Tennis Head.