Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, înainte de Wimbledon: „Mă consumă, mă stoarce, parcă nu mai pot să fiu lucidă”. FOTO
Simona Halep, înainte de Wimbledon: „Mă consumă, mă stoarce, parcă nu mai pot să fiu lucidă”. FOTO

Simona Halep, înainte de Wimbledon: „Mă consumă, mă stoarce, parcă nu mai pot să fiu lucidă”. FOTO

Simona Halep se arată destul de îngrijorată în timp ce se pregătește să-şi apere titlului obținut la Wimbledon în 2019.

Simona Halep a rămas campioana en-titre, ediția de anul trecut fiind anulată din cauza pandemiei. Turneul de Grand Slam se va desfășura în perioada 28 iunie – 11 iulie. Deținătoare a două turnee de Grand Slam a ajuns luni la Londra și e gata să joace după o pauză de o lună și jumătate din cauza unei accidentări.

Reamintim că Simona Halep a trecut printr-o perioadă foarte grea, în plan sportiv, fiind obligată să renunțe la Roland Garros, turneul ei preferat, din cauza accidentării la gambă. Incidentul s-a petrecut la Roma, pe data de 12 mai.

Într-un interviu pentru Eurosport, Simona Halep a vorbit despre ce înseamnă să fie deținătoarea trofeului înainte de această ediție și despre cum o afectează restricțiile impuse jucătorilor de autorități.

Printre antrenamente Halep a vizitat centrul de la All England Club unde a făcut câteva fotografii  cu un afiş de pe un pilon unde era chiar ea însăși cu trofeul deasupra capului.

 

Marea problemă a Simonei Halep înainte de startul de la Wimbledon

Simona Halep: „Gamba mea nu este încă pregătită pentru a rezista la un meci. Regret nespus, mai ales că organizatorii au oferit niște condiții excelente. Doream să joc, dar din păcate corpul meu încă suferă. Voi continua să mă pregătesc, voi trage tare pentru că vreau să joc la Wimbledon. Trebuie să văd cum mă voi simți”, a scris Simona Halep pe social media.

„Abia aștept turneul. Sunt foarte încântată de acest lucru. La Paris am avut experiența asta. Mi-a plăcut când am mers cu trofeul alături de Rafa. A fost un moment deosebit. Cred că la Wimbledon va fi diferit, mai ales că pandemia. Dar cred că va fi plăcut să fiu acolo cu trofeul.

Nu schimb nimic în ceea ce privește pregătirea, a mai spus Simona continuând: Privești totul ca pe o nouă oportunitate, un nou turneu, o nouă săptămână, un nou an. Amintirile și experiențele frumoase îți rămân și ai mai multă încredere când mergi în același loc. Dar fiecare meci, la acest nivel, este extraordinar de greu.

”Nu-mi place deloc, mă stoarce de energie”

Simona Halep a mai spus că  nu-i plac restricțiile de pandemie şi că nu-i place bula şi asta o stoarce de energie.

„Nu îmi plac condițiile de cantonament, nu mi-au plăcut niciodată. Iar restricțiile sunt foarte dificile pentru mine. Nu mă plâng pentru că suntem norocoși că avem aceste turnee, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc! Mă consumă, mă stoarce de energie. Iar faptul că stau doar în cameră și nu am voie să ies parcă mă obosește și nu mai pot să fiu lucidă pe teren.

Dar sunt restricții pe care toate fetele le respectăm și așa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a concluzionat Simona Halep în interviul pentru Eurosport.