Cunoscuta prezentatoare a Antenei 1, Simona Gherghe, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta, ce vine aproape zilnic în casele românilor în emisiunea „Acces” direct, a povestit pentru EVZ că primește frecvent mesaje din partea telespectatorilor și chiar și cereri în căsătorie. „Sunt sute de mesaje, în fiecare zi. Mi-ar fi greu să aleg doar unul. Oamenii sunt drăguți, îmi spun ce le-a plăcut în emisiune, primesc și cereri în căsătorie, alții vor să fie ajutați”, a povestit Simona.

Nu este însă niciun pericol ca frumoasa blondă să-și piardă capul mai ales că toată lumea se aşteaptă ca ea să facă marele anunţ că se va căsători. De trei ani, prezentatoarea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu(39), de profesie consultant politic.

Se pare că iubitul ei este vinovat și de faptul că Simona este o prezenţă rară la evenimente mondene. Întrebată ce îi place să facă în timpul liber, prezentatoare a răspuns fără să clipească: „O mulțime de lucruri. Îmi place să ies cu prietenii, să călătoresc, să citesc, să mă plimb cu bicicleta sau, iarna, să merg la schi. Sunt, însă, fericită și când stau acasă cu prietenul meu și ne uităm împreună la un film”, a mai povestit Simona.