Evenimentul Zilei > Politica > Simion îi bate obrazul președintelui: Spune niște gogomănii mai mari decât Dăncilă
Simion îi bate obrazul președintelui: Spune niște gogomănii mai mari decât Dăncilă

Simion îi bate obrazul președintelui: Spune niște gogomănii mai mari decât Dăncilă

Liderul AUR a comentat ironic intervențiile premierului și președintelui de miercuri, referitoare la valul al treilea al pandemiei.

Simion îi bate obrazul președintelui.  Co-fondatorul partidului A.U.R., George Simion, a comentat, miercuri, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, cele mai recente declarații făcute de premierul Cîțu și de președintele Klaus Iohannis. Este vorba de criza sanitară și economică din România. provocată de valul 3 al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Simion îi bate obrazul președintelui. „Suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri”

„Domnul Cîțu, când a jurat pentru postul de prim ministru, a jurat pentru respectarea libertăților și depturilor fundamentale. Și ne trezim în aceste zile că suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri”, a replicat președintele AUR.

„Nu mai trăim într-o dictatură și avem voie să ne întrebăm. Eu îl văd pe Florin Cîțu că este un mare terorist pentru că asasinează economia națională împreună cu domnul Năsui pentru că nu a fost capabil până acum să producă un proiect de țară și să atragă niște finanțări durabile, nu împrumuturile pe care le vom primi din partea UE. Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale”.

Iohannis spune gogomănii mai mari decât ar fi putut produce Viorica Dăncilă

Liderul noului partid a făcut referire și la intervenția de miercuri a președintelui, care le-a cerut românilor să fie vigilenți în fața celui de-al treilea val pandemic.

„Să bagi frica în oameni este o apucătura totalitară. De-asta a ieșit Klaus Iohannis astăzi. Să sperie lumea. Spune niște gogomănii mai mari decât ar fi putut să producă Viorica Dăncilă. Suntem tratați că ultimii sclavi care sunt certați de părinții națiunii”, a specificat politicianul.

Președintele a declarat miercuri că toate vaccinurile aprobate de Uniunea Europeană sunt vaccinuri sigure. „Nu există motive care să ne determine să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european”. De asemenea, președintele a făcut apel la populație să respecte în continuare măsurile de siguranță. Iohannis a anunțat că vor fi luate „măsuri punctuale” în zonele unde situația epidemiologică impune acest lucru.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.