Evenimentul Zilei > Monden > Shakira și J-Lo au făcut senzație la Super Bowl. Fanii au fost în delir. Video
Shakira și J-Lo au făcut senzație la Super Bowl. Fanii au fost în delir. Video

Shakira și J-Lo au făcut senzație la Super Bowl. Fanii au fost în delir. Video

Shakira şi Jennifer Lopez au oferit un moment muzical senzațional în pauza finalei Campionatului de fotbal american, Super Bowl, desfăşurată duminică la Miami, Florida.

Spectacolul nu i-a dezamăgit pe fanii sportului, cele două dive apelând la hiturile lor pentru a încinge atmosfera. Focuri de artificii, o mică armată de dansatori şi o apariţie surpriză a fiicei în vârstă de 11 ani a lui Jennifer Lopez, au completat spectacolul.

Solista columbiană Shakira, 43 de ani, a urcat prima pe scena amplasată pe gazonul Hard Rock Stadium, purtând o rochie roşie strălucitoare. Ea a interpretat, atât în limba spaniolă cât şi în engleză, un potpuriu compus din o parte dintre hiturile sale, printre care piesele care au consacrat-o: Empire, She Wolf şi Whenever, Wherever. În lumina focurilor de artificii, cântăreţul portorican Bad Bunny i s-a alăturat Shakirei pe scenă pentru piesele I Like it şi Mia. Apoi, în timpul piesei Hips Don’t Lie, Shakira s-a lăsat purtată pe braţe de mulţimea din faţa scenei.

Acesta a fost momentul în care Jennifer Lopez a urcat pe scenă. Vedeta din Bronx, în vârstă de 50 de ani, a apărut agăţată de o bară de striptease, făcând trimitere astfel la filmul în care joacă recent, Hustlers, în care interpretează rolul unei dansatoare la bară. Îmbrăcată în piele neagră, J-Lo şi-a început minirecitalul cu piesa jenny From The Block” iar apoi şi-a schimbat costumul de piele cu unul mulat, argintiu şi a revenit la bară pentru a interpreta Waiting For Tonight. Apoi, solistul columbian J Balvin a urcat pe scenă pentru a interpreta Love Don’t Cost A Thing alături de J-Lo.

Apoi, pentru a-şi arăta mândria faţă de originile ei portoricane, Jennifer Lopez a interpretat piesa Born In The USA, înfăşurată în drapelul portorican. La sfârşitul microrecitalului său, J-Lo a interpretat piesa Let’s Get Loud alături de fiica sa în vârstă de 11 ani, Emme.

Shakira a revenit şi ea pe scenă pentru a interpreta hitul Waka Waka, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din 2010, organizat de Africa de Sud.