Evenimentul Zilei > Monden > Shakira la momentul adevărului. A mărturisit de ce nu s-a căsătorit cu Gerard Pique
Shakira la momentul adevărului. A mărturisit de ce nu s-a căsătorit cu Gerard Pique

Shakira la momentul adevărului. A mărturisit de ce nu s-a căsătorit cu Gerard Pique

Într-un interviu acordat emisiunii 60 Minutes, cântăreața columbiană Shakira a dezvăluit care este motivul pentru care nu se căsătoreşte Gerard Pique.

Unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea divertismentului și sportului este cel al lui Shakira și Gerard Piqué, care nu sunt căsătoriţi și au doi copii minunaţi. Motivul este unul simplu: amândoi consideră că nu trebuie să se căsătorească pentru a menține vie flacăra iubirii.

Într-un interviu pentru programul american 60 Minute, Shakira, care împreună cu Jennifer Lopez, vor fi invitate speciale la deschiderea următorului Super Bowl, a fost foarte clară cu situația ei sentimentală și a vorbit fără ezitare, chiar dacă Piqué a fost prezent în timpul înregistrării: „Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vad ca soția lui, ci mai degrabă ca prietena lui. Este ca acel fruct interzis, prefer să-l păstrez și să cred că totul este posibil în funcție de comportamentul lui”, a răspus cântăreaţa sub privirile fundașului de la FC Barcelona, care a zâmbit atunci când a auzit-o pe iubita lui că vorbește cu atâta sinceritate.

Shakira și Piqué s-au întâlnit în timpul Cupei Mondiale din 2010 în Africa de Sud, cântăreața a fost acolo pentru a interpretarea imnul oficial al turneului, iar fotbalistul era fundașul central al echipei naționale spaniole. De atunci au trecut aproape zece ani devenind între timp părinții lui Milan, 7 ani și Sasha, 4 ani şi, după cum vedem… sunt fericiţi deşi au circulat unele zvonuri că s-ar fi separat. Lume rea…