Evenimentul Zilei > Actualitate > Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la Cimitirul Belu, înainte de incinerarea Cristinei Țopescu
Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la Cimitirul Belu, înainte de incinerarea Cristinei Țopescu

Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la Cimitirul Belu, înainte de incinerarea Cristinei Țopescu

În scurt timp, trupul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu urmează să fie incinerat. Astfel, toți cei care au iubit-o și au prețuit-o pe Cristina Țopescu s-au strâns la capela Cimitirului Belu pentru a îi aduce un ultim omagiu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu se află la capela Cimitirului Bellu din Capitală, iar oamenii au venit în număr extrem de mare încă de ieri pentru a îi aduce flori și a aprinde o lumânare pentru regretata jurnalistă.

Printre acestea, a apărut un mesaj cutremurător. „Vă iubim” – scris din lumânări, iar pe trotuar s-a scris, cu cretă roșie, „Cristina Țopescu”.

„Vă iubim, doamna Cristina Țopescu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Să iubești un animăluț, câine sau pisică, înseamnă să iubești din toată inima” este mesajul pus de cei care au iubit-o pe Cristina Țopescu, în fața capelei din Cimitirul Bellu, scrie Cancan.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară de polițiști în locuința din orașul Otopeni.

Ultima oară, jurnalista a lucrat la Antena 3, unde prezenta emisiunea „Dincolo de știri”.

Decesul cunoscutei jurnaliste survine la nici un an de zile după ce marele Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi. Cristina Topescu a murit înainte de Revelion.

Moartea îndrăgitei jurnaliste, Cristinei Țopescu, a provocat o tristețe fără margini și în rândul colegilor de breaslă. Astfel, europarlamentarul  Carmen Avram, edilul Capitalei, Gabriela Firea și realizatorul Mircea Badea au postat  mesaje emoționante, deplângând tragica veste.

„M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta.

M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau frumos, fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez.

Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare.

Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!”, a scris pe pagina sa de Facebook, omul de televiziune, Carmen Avram.

La rândul său, Gabriela Firea a avut și ea un mesaj pentru fosta sa colegă. Pe pagina de Facebook a postat la aflarea nenorocitei vești, o rugăciune pentru cei adormiți: „Pentru Cristina🙏🖤😰