Divorțul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Serghei Mizil rupe tăcerea

Divorțul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Serghei Mizil rupe tăcerea Sursa foto: Razvan Valcaneantu\EEC

Serghei Mizil a vorbit despre divorțul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Cei doi s-au despărțit după 10 ani de relație, fără a da detalii despre separarea lor.

După anunțul despărțirii dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie, unchiul femeii, Serghei Mizil, a comentat și el pe acest subiect, însă a fost mai rezervat ca niciodată și nu a dorit să dea foarte multe detalii din viața intimă a celor doi, dând de înțeles că nu lucrurile dintre ei s-au răcit.

Serghei Mizil, prima reacție după despărțirea dintre nepoata sa și Marian Vanghelie

Unchiul Oanei Mizil a susținut că nu vrea să se mai amestece în viața de cuplu a celor doi și, prin urmare, nu mai este la curent cu ce se întâmplă, la fel cum obișnuia pe vremuri.

„Nu cunosc nimic din ce se întâmplă acolo! Nu mă amestec în oala lor. E strict treaba lor ce fac. Nu ne consultăm, nici nu știam despre planurile lor. Și nici ei nu m-au căutat!”, a spus Serghei Mizil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oana Mizil și fostul primar al Sectorului 5 din București s-au despărțit la începutul lunii noiembrie, însă ea a declarat că speră ca toate relele să treacă, iar familia lor să fie din nou împreună.

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde.

Eu, încă, am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, a spus Oana Mizil, potrivit Playtech.ro.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după zece ani de relație. Femeia a vorbit pentru prima oară după separare, dar nu a dat detalii despre motivele care au dus la această ruptură. Ea a spus că deși sunt separați, fostul edil este tatăl fetiței sale și îi va fi mereu alături, chiar și în perioadele grele din viața lui.

Ea și-a exprimat speranța ca Vanghelie să nu ajungă în închisoare.