Evenimentul Zilei > Monden > Sentință zdrobitoare pentru celebrul artist din România. Campion la condamnări penale
Sentință zdrobitoare pentru celebrul artist din România. Campion la condamnări penale

Sentință zdrobitoare pentru celebrul artist din România. Campion la condamnări penale

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România pare că dorește să doboare toate recordurile la capitolul „condamnare penală”. Recent, după ce a fost prins conducând fără permis, artistul a primit doi ani de condamnare cu suspendare.

Rareș Borlea, alias Raoul, pare că dorește să doboare toate recordurile la capitolul „condamnare penală”. Cu toate că de-a lungul timpului acesta a primit numeroase amenzi, și două condamnări cu suspendare, artistul pare că nu s-a învățat minte. Recent, acesta a primit doi ani de închisoare cu suspendare după ce a fost prins conducând fără permis. Pe lângă condamnarea cu suspendare, acesta trebuie să presteze și patru luni de muncă în folosul comunității.

Sentința judecătorilor în dosarul ce îl vizează pe Raoul

„Condamnare fără acord de recunoaştere. (…) Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (…) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (…) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. (…)

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis judecătorii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE