Evenimentul ZileiPoliticaSenatoarea „coafor” vrea să fie primăriță în Rădăuți

Senatoarea „coafor” vrea să fie primăriță în Rădăuți

Senatoarea „coafor” vrea să fie primăriță în Rădăuți
Liberala Steliana Miron nu mai vrea un nou mandat la Senat, ci să candideze la alegerile de anul viitor, dar la cele locale

Senatoarea PNL Steliana Miron a provocat o adevărată furtună mediatică atunci când a declarat, pentru EVZ, că niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori în același fel și că indemnizația de la Parlament nu i-ar ajunge nici măcar pentru coafor. Acum, senatorea dezvăluie, tot pentru EVZ, că părinții săi au un coafor.

„Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discounturi foarte mari. Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine.(..)Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spunea Steliana Miron, pentru EVZ, în urmă cu vreo trei luni.


FOTO: Ea spunea, pentru EVZ, că nu poartă aceleași haine de două ori FOTO: EVZVrea să le facă teatru și bazin de înot

Acum, Steliana Miron și-a anunțat în partid candidatura pentru primăria Rădăuți, un municipiu din județul Suceava, care are aproximativ 20.000 de locuitori. „În partid mai am un contracandidat, Petru Carcalete, care a mai candidat de două, trei ori, din partea PNL, USL, nu a dovedit nimic. Rădăuți se află întro situație dificilă, nu avem nici primar și cred că pot să ajut orașul mai mult decât în Parlament”, a precizat ea, întrebată de ce va candida la primărie. Steliana Miron a adăugat că merge în colegiul de parlamentar la fiecare sfârșit de săptămână. Întrebată dacă declarațiile privind hainele și coaforul i-au dăunat, Steliana Miron a răspuns: „Și-au dat seama că declarațiile mele au fost interpretate și mai ales știu că de ani de zile părinții mei au un salon de coafor în Rădăuți”. În ceea ce privește programul pe care îl propune rădăuțenilor, Steliana Miron a afirmat că ar vrea „să facă mai multe pentru tineri: un teatru, cinematograf, bazin de înot, dar și pentru vârstnici”.

Se dorea șefă la LPF și la Noua Generație

Steliana Miron a intrat în Parlament din partea PP-DD, iar după ce Gigi Becali a intrat în pușcărie, dorea să preia conducerea partidului Noua Generație. „Noi suntem foarte buni prieteni, vorbim săptămânal la telefon și mi-a mai propus și altă dată acest lucru, dar am considerat că este o glumă. Acum aștept un nou telefon, cu o propunere concretă și, în acest caz, detaliile preluării vor fi stabilite de avocații noștri”, afirma senatoarea atunci.

Apoi, printr-o cerere adresată Administrației Penitenciarelor, a vrut să-l și angajeze pe Gigi Becali. „Eu am solicitat să- mi desemneze un număr de 3-5 persoane aflate în executarea unei pedepse privare de libertate care să îndeplinească o serie de condiții: experiență politică, eventual lider de partid, o experiență parlamentară. Ca membru în Parlamentul European sau în Parlamentul național, Gigi Becali e vizat”, spunea ea.


FOTO:Senatoarea PNL, la o competiție hipică din Nordul Moldovei, „Cupa Bucovinei Romsilva”. Fiica ei practică echitația FOTO: FACEBOOKSteliana Miron mai este cunoscută și pentru prietenia cu Tania Budi, fetele din trupa Bambi sau Mihaela Borcea, dar și pentru faptul că a vrut să-i ia locul lui Dumitru Dragomir la șefia LPF, în 2013. „Nu consider că trebuie să vii din lumea fotbalului ca să fii șef la LPF. Tot ce contează e să fii un bun manager! Dragomir e de prea mult timp acolo și cred că va mai sta mult și bine. Mi-am dat seama de asta când am văzut cât de greu e să poți candida, darămite să mai și câștigi?!”, spunea ea, atunci, potrivit Gazeta Sporturilor.

Vacanță în Indonezia

La finalul lunii iunie, Steliana Miron a plecat în Indonezia, vacanța fiind făcută cadou de soțul său. Ea a postat câteva poze pe pagina sa de Facebook, însoțite de un citat din Ingrid Bergman: „Nu regret nimic. Nu mi-aș fi trăit viața așa cum am făcut-o dacă mi-aș fi făcut griji despre ce va spune lumea.” „O dimineață frumoasa, tuturor și un zâmbet pentru soțul meu care zilnic mă face fericită!”, a mai scris ea. După Indonezia, urmează Mamaia. Steliana Miron a spus că, în această vară, va mai merge doar la mare, la Mamaia, câteva zile, cu fetița sa.


Accesează: