Selly, premiat de MApN la gala „Omul Anului 2023”. Influencerul a avut un mare merit

Selly, premiat de MApN la gala „Omul Anului 2023”. Influencerul a avut un mare merit sursa foto: Cancan

Selly a pus umărul la promovorea instituțiilor militare de învățământ, drept urmare a fost premiat de Șeful Statului Major al Forțelor Navale, la gala „Omul Anului 2023 în Forțele Navale”. Prin intermediul influencerului, campania ministerului de Apărare a ajuns la milioane de persoane.

Selly, decoarat la gala „Omul Anului în 2023”

Concret, vollgerul a fost premiat pentru munca depusă în cadrul unui episod din proiectul intitulat „La muncă”, prin care, influencerul a promovat în spațiul public ce înseamnă cu adevărat cariera militară și ce presupune meseria de scafandru militar.

,,Este o onoare pentru mine să primesc acest premiu. Și a fost o onoare pentru mine să fiu invitat să experimentez ce înseamnă să fii scafandru pentru o zi. Am rămas cu motto-ul celor de la centrul de scafandrii și anume că, dacă ar fi ușor, ar putea să o facă oricine.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la pregătire în acea zi și, dacă prin ceea ce eu am făcut, am reușit să promovez și să fac mai atractivă meseria de scafandru, meseria de militar, atunci mă bucur foarte, foarte mult”, a spus Selly (Andrei Șelaru), în cadrul ceremoniei de decernarea a premiului.

Ne puteți urmări și pe Google News
Selly, decorat de MApN

Sursa foto: Cancan

„Consider că este cea mai mare onoare să îți aperi țara”

Selly a luat parte la antrenamentele militarilor de la Centrul 39 de Scafandri, unde a pătruns în zona Laboratorurlui Hiperbar. Totodată, celebrul influencer a participat la simulările scafandrii de luptă și incursiune, împotriva dispozitivelor explozive.

Prin intermediul lui Selly, milioane de tineri au aflat ce presupune cu adevărat meseria de scafandru militar. Cu toate acestea vlogerul a subliniat că haina militară nu i se potrvivește.

,,Consider că este cea mai mare onoare să îți aperi țara. Dar cariera militară nu se potrivește tuturor. Mie nu mi se potrivește o astfel de carieră spre exemplu, însă respectul pe care îl port pentru toți oamenii care activează în această breaslă este unul enorm!”, a adăugat Selly.

Selly nu este la prima acțiune de acest fel. În trecut, vloggerul a mai fost implicat în acțiunile MApN, de a promova uniforma militară în rândul tinerilor. Mai ales că vlogerul are o audiență de 3,5 milioane de abonați pe canalul de Youtube.