Evenimentul Zilei > Politica > „Selfie pe aripile vântului” cu Carmen Iohannis. Foto în articol
„Selfie pe aripile vântului” cu Carmen Iohannis. Foto în articol

„Selfie pe aripile vântului” cu Carmen Iohannis. Foto în articol

Șoția președintelui României, Carmen Iohannis, a participat luni la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Carmen Iohannis a declarat la ceremonia de deschidere a noul an școlar că i-a fost dor de elevii săi și că speră că și lor le-a fost dor de ea.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an școlar. Suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că și lor de mine. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a zecea și o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis.

După acest moment, Prima Doamnă și-a îmbrățișat elevii și a făcut un selfie în curtea liceului, așa cum obișnuiește la fiecare început de an școlar, iar pentru că vântul sufla destul de tare, copiii l-au numit „selfie pe aripile vântului”, scrie ziarul Tribuna.

Carmen Iohannis este dirigintă la clasa a zecea la profil „Științe ale naturii, bilingv engleză” de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă două zile pe săptămână limba engleză.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost prezent și preotul Constantin Necula, acesta vorbindu-le elevilor despre necesitatea educației.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.