Evenimentul Zilei > Social > Șef de Poliție, ARESTAT după o percheziție de amploare
Șef de Poliție, ARESTAT după o percheziție de amploare

Șef de Poliție, ARESTAT după o percheziție de amploare

Lovitură primită de IPJ Arad, după ce Șeful Serviciului de Cabinet al instituției a fost arestat

Acţiune spectaculoasă a procurorilor, sâmbătă, 24 iunie. Şeful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, a fost reţinut, după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 500 de pachete ţigări de contrabandă. Poliţistul este bănuit că aproviziona cu ţigări suspecţii dintr-un dosar de contrabandă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au făcut, sâmbătă, 14 percheziţii domicilare în oraşul Chişineu Criş şi în localitatea Gurba, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup criminal organizat.

În locuinţa şefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, procurorii au găsit 506 pachete cu ţigări de contrabandă. Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alte patru persoane. Cu toţii vor fi prezentaţi, duminică, instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă calificată, informează Mediafax.

Cosmin Bratu este împutetnicit pe funcţie şi a lucrează în cadrul Poliţiei Arad din anul 1997, când a absolvit Academia de Poliţie.