Evenimentul Zilei > International > Secretul soților Meghan Markle și Prințul Harry. Numele nu poate fi pronunțat în română
Secretul soților Meghan Markle și Prințul Harry. Numele nu poate fi pronunțat în română

Secretul soților Meghan Markle și Prințul Harry. Numele nu poate fi pronunțat în română

Meghan Markle și Prințul Harry au dat câinelui adoptat un nume cu sens sentimental, a fost dezvăluit într-o nouă carte. Numai că numele, ținut atât de secret nu poate fi pronunțat în limba română. Veți vede și de ce.

 

Ducele și ducesa de Sussex au adoptat un 2018 Labrador negru, la scurt timp după ce s-au căsătorit, dar nu au dezvăluit niciodată, cu adevărat, numele câinelui.

Cu toate acestea, potrivit People, care citează un extras din noua carte Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family de jurnaliștii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, numele câinelui are o varietate de sensuri speciale. pentru cuplu. Nu și pentru români, pentru care înseamnă în termeni bulevardieri, organul genital masculin.

Potrivit site-ului, cuplul a decis numele respectiv, deoarece este moneda oficială a Botswana, care este locul în care prințul Harry a luat-o pe Meghan pentru prima dată când au început să întâlnească în 2016. Același nume il poartă și o cunoscută stațiune de pe litoralul croat, din Regiunea Istria, numit de italieni Pola.

După ce a sărbătorit cea de-a 36-a aniversare a ducesei în țară, cuplul s-a întors în Botswana un an mai târziu pentru a lucra cu Elephants Without Borders, o inițiativă de conservare a vieții sălbatice.

Pe lângă faptul că amintește cuplului locația celei de-a treia date și a muncii lor importante de conservare, numele  înseamnă și „ploaie” în Setswana, limba vorbită în zonă și este folosit pentru a dorește bine altora, deoarece ploaia este rară și foarte valoroasă în Botswana.

Numele câinelui adoptat al cuplului a fost dezvăluit după ce Meghan a spus anterior, în 2018, că oamenii au „greșit numele lui”, dar nu au explicat cu adevărat care este cel pe care și ea și Harry l-au ales.

La vremea respectivă, s-a afirmat inexact că cuplul și-a numit noul câine Oz, scrie independent.co.uk.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: