Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul NEȘTIUT de nimeni despre Prinţul William. Ce NU poartă niciodată acesta
Secretul NEȘTIUT de nimeni despre Prinţul William. Ce NU poartă niciodată acesta

Secretul NEȘTIUT de nimeni despre Prinţul William. Ce NU poartă niciodată acesta

Chiar dacă rețelele de socializare sunt pline cu pozele membrilor familiei Casei Regale a Marii Britanii , cuplul Kate-William fiind, de altfel, în centrul atenţiei, iată că există un detaliu care se pare că a fost omis şi care îl are în vedere pe viitorul suveran al țării.

În timp ce ducesa de Cambridge poartă mereu pe mâna stângă inelul său de logodnă cu safire şi diamante, alături de verigheta sa din aur, prinţul William nu pare să agreeze bijuteria reprezentativă a căsătoriei. Potrivit Business Insider, Prinţul William nu şi-a primit verigheta în 2011, când s-a căsătorit cu ducesa de Cambridge. 

Aversiunea sa faţă de portul bijuteriilor nu este un lucru neobişnuit printre bărbaţii britanici, mai ales pentru cei cu o poziţie socială înaltă, mai precizează gandul.info.

"Lipsa verighetei nu înseamnă faptul că ar dori, odată căsătoriţi, să aibă şi relaţii extraconjugale, ci doar menţinerea într-o linie tradiţională care nu include purtarea acestei bijuterii. Cu câţiva ani în urmă, acelaşi lucru era valabil şi pentru ceasuri, dar tendinţa în acest caz a suferit o modificare", a declarat expertul de modă, William Hanson, pentru Harper’s Bazaar, citat de Mediafax.