Secretul cel mai bine păstrat al lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soția latifundiarului

Secretul cel mai bine păstrat al lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soția latifundiarului Sursa: Vice.com

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas a fi singura referire la legătura neștiută dintre cei doi soți.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB și fost parlamentar, a fost întotdeauna un om credincios și un familist convins care merge la biserică în fiecare duminică. Nu a ratat niciodată ocazia de a promova legile creștine și a dat exemplu despre ce înseamnă să fii un bun creștin. Patronul FCSB a avut grijă să-și țină familia departe de ochii curioși ai presei și și-a educat copiii după legea lui Dumnezeu. Drept urmare, nimeni nu s-ar fi gândit ce secret ascunde patronul de la Steaua.

Luminița, verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali

Gigi Becali este căsătorit cu, Luminița, o femeie la fel de credincioasă ca și el, iar între cei doi este o diferență de vârsta de aproximativ 12 ani. Cei care știu că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali sunt extrem de puțini. Se pare, însă, că acest tip de mariaje sunt destul de frecvente la machidoni.

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas singura referire la această legătură. ,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin”, a declarat atunci latifundiarul din Pipera.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi și soția lui se cunosc de când el avea 26 de ani, iar ea 14. Încă de atunci familiile celor doi au pus la cale căsătoria dintre ei. Pentru soția lui Gigi Becali cea mai importantă este casa și familia. Ea se îngrijește foarte atent de educația celor trei fiice ale lor, Teodora (23 de ani), Alexandra (22 de ani) și Cristina (18 ani).

Presupusa legătură dintre Tania Budi și Gigi Becali

Cristian Rizea a făcut declarații total neașteptate pe pagina sa de Facebook în urmă cu un an. Deputatul a afirmat public că fosta prezentatoare TV ar fi fost amanta lui Gigi Becali. Constănțeanca, potrivit declarațiilor deputatului, l-ar fi vizitat la închisoare în camera nupțială pentru suma de 5.000 de euro per întrevedere. Încă, Tania a negatul totul:

„Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am „cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată.”, a declarat Tania Budi, pe marginea subiectului la acea vreme.

De asemenea, Cristian Rizea a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Gigi Becali, în urmă cu un an. Latifundiarul a pozat întotdeauna într-un familist convins. În plus, el a promovat, mereu, bunele moravuri, fidelitatea și respectul în căsnicie. Într-un mesaj virulent pe pagina sa de Facebook, fostul politician susține că patronul FCSB nu este chiar ușă de biserică. Așadar, el ar fi călcat strâmb în repetate rânduri, notează Impact.ro.

Reacția soției lui Gigi Becali după acuzațiile lui Cristian Rizea

„A venit nevastă-mea și a început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nunta în America, nu am mai văzut-o în viața mea. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu?”, a declarat Gigi Becali.

În plus, în perioada în care au fost lansate acuzațiile lui Rizea, finanțatorul FCSB a fost reabilitat de Înalta Curte de Casație și Justiție. Gigi Becali a mai făcut două cereri de reabilitare, însă ambele au fost respinse. De această dată, latifundiarul a avut câștig de cauză. Conform deciziei magistraților, Becali poate candida și poate alege.

Imediat, după aflarea deciziei, Becali a spus că a scăpat de cazier. Așadar, el va putea vinde fabrica de armament pe care o deține, pentru a încasa 13 milioane de euro.