Sebastian Papaiani a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă. Marele actor de 80 ani trece prin clipe grele. El se află internat în spital, în stare gravă,  după ce a făcut atac cerebral.Medicii i-au acordat primul ajutor şi l-au internat pe actor, însă acesta nu se simte deloc bine. Cadrele medicale depun toate eforturile pentru a-l stabiliza pe marele actor, însă situaţia este gravă, scrie cancan.ro.

Papaiani s-a născut la 25 august 1936, la Piteşti, într-un cartier sărac. La 17 ani se angajează contabil la un oficiu farmaceutic și joacă teatru de amatori, îndrumat de fosta Miss România 1936, Crina Cojocaru, care îl determină să treacă peste multe obstacole şi să devină actor.

A absolvit, în 1960, Institutul de Teatru şi Cinematografie din Bucureşti. În 1961, şi-a făcut debutul în producţia cinematografică ''Purgatoriul nr. 5'', iar în 1963 joacă în comedia regizorului Geo Zaizescu ''Un surâs în plină vară''. Filmează an de an, însă calea spre marea carieră i-a fost deschisă de întâlnirea cu regizorul Geo Saizescu, care l-a distribuit în rolul lui Păcală, în filmul cu acelaşi nume (1974). Deosebit de talentat, şi-a câştigat popularitatea şi simpatia publicului prin rolurile de comedie, dar şi prin cele în care a abordat şi registre mai grave. Rămâne de neegalat în rolurile Plutonier Căpşună din seria ''B.D'', Alecu din ''Astă seară dansăm în familie'', Pompei din ''Toamna bobocilor'' şi mai ales Ieremia din serialul TV ''Toate pânzele sus''.