Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Ghiță, dezvăluiri-bombă despre construcția autostrăzilor. Ce a remarcat omul de afaceri
Sebastian Ghiță, dezvăluiri-bombă despre construcția autostrăzilor. Ce a remarcat omul de afaceri

Sebastian Ghiță, dezvăluiri-bombă despre construcția autostrăzilor. Ce a remarcat omul de afaceri

În plină nemulțumire a societății civile românești cu privire la lipsa autostrăzilor, Sebastian Ghiță reacționează. Acesta semnalează faptul că licitația pentru construirea unui segment de autostradă a fost contestată deoarece prețul construcției a fost prea mic.

Redăm postarea lui Sebastian Ghiță:

„Cum să avem autostrăzi ?

Am citit cu surprindere că o licitație pentru construirea unui segment din Autostrada Sibiu – Pitești a fost contestată după declararea câștigătorului la cel mai mic preț.

Contestatarul reclama prețul prea mic.

Cand e mare prețul… de ce e mare ?

Cand e mic…. de ce e prea mic ?

M-am gândit sa-i propun lui Stefan Mandachi, tânărul cu metrul de autostradă, să facă de data aceasta ceva util. Un protest în fața firmei de construcții care a făcut contestația. Aşa va reuşi să ajute la construcția a 13 km de autostradă şi îşi va folosi notorietatea pentru un lucru util.

Nu o spun în glumă !
Chiar și Ministrul Transporturilor i se poate alătura la protest !!!”

Nemulțumirea cu privire la stadiul construcției autostrăzilor este aproape generală. Săptămâna trecută, zeci de mii de oameni din toată țara au protestat timp de 15 minute la ora 15 pentru a-i determina pe guvernanți să înțeleagă că românii își doresc autostrăzi.

În ciuda atâtor promisiuni, Moldova cere de zeci de ani autostradă, dar lucrări serioase nu au început nici acum. Evenimentul Zilei a devoalat interesele unui grup de interese organizat în stil mafiot ce conduce din umbră mașina de șifonat banii publici destinați infrastructurii.Mai multe despre caracatița autostrăzilor din România puteți citi AICI.​

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: