Se ştie cine e! Raluca Pastramă l-a înşelat pe Pepe cu celebrul B., mare crai în Pipera

Se ştie cine e! Raluca Pastramă l-a înşelat pe Pepe cu celebrul B., mare crai în Pipera

Începând de marţi, 24 noiembrie 2020, nu mai este o noutate că Raluca Pastramă l-a înşelat pe Pepe într-o escapadă la munte cu un amant a cărui identitate a fost ghicită recent de un cunoscut site tabloid, care dezvăluie că respectivul e foarte cunoscut mai ales în Pipera.

Mai întâi amintim că Pepe a aflat de relaţia extraconjugală a soţiei sale de la un jurnalist de investigaţii. Înaintea acestei dezvăluiri, inclusiv Oana Roman îl înştiinţase pe cântăreţ că Raluca Pastramă a călcat strâmb şi s-a distrat la munte alături de un bărbat misterios.

Iniţial, Pepe n-a vrut să creadă aceste zvonuri, ştiind că Raluca Pastramă fusese crescută foarte strict de părinţii ei, care pe vreme când nu era măritată, îi impuneau să nu iasă decât însoţită în oraş şi să nu revină acasă la ore foarte târzii. Totuşi, în cele din urmă, Pepe a demarat propria anchetă şi a descoperit adevărul crunt: Raluca Pastramă chiar îl înşela.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pepe i-a prins pe Instagram

Cercetând contul de Instagram al soţiei sale, Pepe a observat că Raluca Pastramă nici măcar nu se mai ascundea, ci dădea like-uri fără număr unui bărbat care la rândul său îi răspundea cu aceeaşi intensitate. La un moment dat, Pepe a întrebat-o pe Raluca dacă este adevărat că l-a înşelat cu respectivul, iar ea i-a recunoscut sec că da şi că totul s-a consumat la munte.

Cercetând cazul, jurnaliştii de la spynews.ro au susţinut că l-ar fi identificat pe cel care a băgat dihonia între Pepe şi Raluca Pastramă şi care i-a despărţit pe cei doi după 8 ani de căsnicie. Despre vacanţa la munte, sursa citată subliniază că a „aflat mai multe informații exclusive”.

Un celebru stomatolog din Qatar

„Vă informăm că se pare că Raluca a plecat la munte într-o gașcă, formată din mai multe persoane. Întâmplător sau nu, numărul de băieți din acest grup era egal cu cel al fetelor. Iar acum bineînțeles că vine întrebarea... oare nu au fost pe cupluri? Nu știm sigur, dar cert este că ar putea fi vorba despre o coincidență interesantă.

(…) Conform surselor, toate persoanele din grup au fost la herghelie pentru a vizita și pentru a se fotografia alături de cai... mai puțin Raluca Pastramă, cel mai probabil pentru a nu se da de gol! Un alt amănunt la fel de interesant este că din această gașcă a făcut parte și un stomatolog cunoscut din România, ce are cabinetul în zona Pipera.

Acesta a fost însoțit de o domnișoară care, întâmplare sau nu, are legătură cu Raluca, pentru că fata respectivă, înainte să meargă la munte cu doctorul, ar fi avut o relație cu Bombo. (…) În legătură cu cel din urmă vă informăm că este un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România și care a fost foarte încântat că alături de el, la munte, a avut-o pe Raluca”, arată spynews.ro.