Evenimentul Zilei > Monden > Se lasă cu scandal în lumea manelelor. Tzancă Uraganul parodiat de Jador
Se lasă cu scandal în lumea manelelor. Tzancă Uraganul parodiat de Jador

Se lasă cu scandal în lumea manelelor. Tzancă Uraganul parodiat de Jador

Un clip în care unul dintre cei mai controversați concurenți de la „Puterea Dragostei”, Jador, interpretând o melodie de-a lui Tzanca Uraganul a devenit viral, iar acest lucru ar putea să-l deranjeze pe manelist.

Jador care a cunoscut faima și succesul odată cu participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”, s-a filmat în vreme ce interpreta piesa „Se mișcă pe beat”. Imaginile au apărut în mediul online, pe rețelele de socializare, iar fanii cred că Tzancă ar putea reacționa rău considerând că interpretarea este un pamflet, o parodie la adresa lui. Acum, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură reacția manelistului

Tzancă Uraganul este cunoscut pentru extravaganțele sale pe care le face în cadrul show-urilor. De curând, în cadrul unei petreceri la care a participat și a cântat, Tzancă și-a prins pe cap o coroană din banconte de 50 și de 100 de euro, primite de la admiratori pentru dedicații.

În urmă cu aproximativ o lună, Jador a ajuns de urgență la spital, în Dubai, acuzând dureri mari de stomac. El s-a filmat pe un pat de spital și a postat un mesaj pentru fani.