Evenimentul Zilei > Sport > Se amână meciul Islanda – România? UEFA, pregătită să ia o decizie radică!
Se amână meciul Islanda – România? UEFA, pregătită să ia o decizie radică!

Se amână meciul Islanda – România? UEFA, pregătită să ia o decizie radică!

Partida României cu Islanda, din barajul de calificare la Euro 2020, ar putea fi amânată.

Din cauza epidemiei de coronavirus, UEFA este pregătită să ia o decizie radicală. Președintele FIFA (forul superior al fotbalului), Gianni Infantino, anunță că UEFA are în vedere amânarea amânarea jocurilor programate în luna martie.

„Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. În acest moment, nu excludem nimic. Trebuie să analizăm situația și să sperăm că lucrurile se vor liniști, nu agrava. Acum se pare că se agravează. Dacă meciurile vor fi amânate sau se se vor juca fără spectatori, rămâne de văzut”, a declarat Infantino, citat de  BBC.

Pe de altă parte, Gică Popescu, una dintre persoanele implicate în organizarea partidelor de la Euro 2020 la București, a precizat că în cadrul ședinței interministeriale de vineri a fost abordat și subiectul „coronavirus”. Pentru lămuriri, la întâlnire a fost invitat să vorbească și Raed Arafat.

„L-am invitat și pe domnul Raed Arafat. Cum era normal, după toate zvonurile acestea am fost nevoiți să abordăm și subiectul coronavirus. Deocamdată nu sunt probleme de îngrijorare pentru că nici UEFA nu s-a pronunțat cu privire la această situație. Toată lumea așteaptă să vadă cum evoluează și dacă evoluează. Și eu am avut contact zilele trecute cu șeful de proiect de acolo, nu ia nimeni piciorul de pe accelerație. Mergem înainte sperând ca lucrurile să nu evolueze în așa fel încât să pună în pericol desfășurarea Campionatului European. Deocamdată, nu este situația de așa fel încât să ne preocupe. Cei care se ocupă de acest lucru spun că sunt pregătiți ca lucrurile să nu ia amploare”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: