Fost antrenor al FCSB, Laurențiu Reghecampf a povestit că nu a avut o relație forte bună cu Helmut Duckadam, directorul sportiv al echipei, dar că nici nu a încercat să-i facă rău pe timpul mandatului său. El a arătat că a încercat să-l ajute pe fostul mare portar al Stelei, în anumite situații, însă multe lucruri nu depindeau de el.

„El a fost președinte de onoare. Nu era responsabilitatea mea ca antrenor să-l invit la ieșirile oficiale ale echipei, petrecerea de titlu… eu sunt doar antrenor. Nu președinte, nu patron, nimic. Nu-mi permit să trec peste MM, care era manager. Eu vorbeam cu MM de problemele noastre, nu m-am gândit că trebuie să-l invit pe Helmut, fiind președinte de onoare”, a povestit Reghe.

El a precizat că atât timp cât s-a aflat la Steaua a încercat să-l ajute pe Duckadam, chiar dacă unele declarații publice ale acestuia nu erau pe placul său. În plus, fostul antrenor a lăsat să se înțeleagă că foarte multe dintre nemulțumirile lui Duckadam erau legate de bani.

„Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani. Am discutat cu Helmut, s-a discutat cu el, nu i s-a pus pumnul în gură. Nu i-am zis nici «Du-te mai încolo!». Au fost anumite momente când anumite declarații ale lui deranjau”, a spus Reghecampf, la Realitatea Sportivă.

Pe de altă parte, Helmut Duckadam s-a arătat surprins de afirmațiile fostului antrenor spunând că acesta se contrazice și că nu a cerut niciodată mai mulți bani de la conducerea clubului.

„Se contrazice. El m-a invitat la primul titlu câștigat. Niciodată n-am cerut bani (…) Nu înțeleg la ce se referă. Nici măcar salariul meu nu l-am negociat la FCSB. Cât mi s-a oferit, atât am acceptat. Rețineți, în zece ani nu am primit niciodată primă pentru titlu sau calificări în grupele europene”, a afirmat Duckadam.

El a precizat că a avut o relație foarte bună cu Mihai Stoica, în perioada în care acesta era cel mai puternic om din club.

Amintiri scandaloase din fotbalul românesc. Replici dure între un fost patron și un arbitru

Lovitură grea pentru Concordia Chiajna. Doi fotbaliști testați pozitiv la Covid-19