Evenimentul Zilei > Social > Scene incredibile la o mare televiziune! Aşa ruşine, mai rar… Imagini revoltătoare
Scene incredibile la o mare televiziune! Aşa ruşine, mai rar… Imagini revoltătoare

Scene incredibile la o mare televiziune! Aşa ruşine, mai rar… Imagini revoltătoare

În timpul unei transmisiuni tv în direct, prezentatoarea, reportera şi telespectatorii au rămas şocaţi din cauza unei femei care şi-a făcut nevoile fără jenă.

S-a întâmplat la unul dintre jurnalele de ştiri de la CNN. Aşa cum se observă în imagini, femeia respectivă n-a părut stânjenită că lângă ea erau nişte jurnalişti.

Fără a sta prea mult pe gânduri, respectiva a dat curs chemării naturii, şi-a dat jos pantalonii şi a trecut la treabă. La treaba mare, din câte se pare…

Când a văzut ce face femeia, prezentatoarea tv a rugat-o disperată pe reporteră să blocheze acea imagine revoltătoare.

La rândul său, şi operatorul aflat pe plaja din Los Angeles pentru acea relatare, s-a conformat şi imediat şi a schimbat cadrul.

Totuşi, telespectatorii americani şi nu numai au apucat să vadă câteva secvenţe cu femeia care n-avea cu siguranţă nicio noţiune elementară de bun simţ.

Noroc cu reacţia rapidă a corespondentei CNN, Sarah Sidner, care a trebuit să rezolve situaţia în timp ce vorbea despre pandemia de coronavirus din SUA.

Amintim că marţi, Statele Unite ale Americii au înregistrat un număr-record de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Conform informaţiilor oficiale, Institutul Johns Hopkins a înregistrat marţi peste 60.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în SUA.

A fost un nou record negativ pe o perioadă de 24 de ore, în Statele Unite, unde s-a ajuns la aproape trei milioane de cazuri.

În ceea ce priveşte statul California, şi acolo s-a înregistrat o creștere a cazurilor de coronavirus în ultimele săptămâni.

„Deci ne putem aștepta să existe câteva reguli noi care să fie puse în aplicare pentru a încerca să-i facă pe oameni să rămână acasă”, a relatat Sarah.

La 5 iulie, în California s-a stabilit un nou record negativ din cauza faptului că au fost confirmate 11.529 de noi infecții cu coronavirus.

Alte state, inclusiv Texas, Florida și Arizona, au înregistrat, de asemenea, un număr mare de cazuri, ceea ce a dust la concluzia că măsurile de relaxare au fost luate prea devreme.

sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: