Evenimentul Zilei > Actualitate > Scântei la Pasajul de la Piaţa Sudului. Atac indirect de la unul dintre contracandidaţii la Primăria Sectorului 4
Scântei la Pasajul de la Piaţa Sudului. Atac indirect de la unul dintre contracandidaţii la Primăria Sectorului 4

Scântei la Pasajul de la Piaţa Sudului. Atac indirect de la unul dintre contracandidaţii la Primăria Sectorului 4

Numai şofer să nu fii şi să ai drum în zona Piaţa Sudului din Capitală. Traficul este infernal, fiindcă nepăsarea autorităţilor întrece orice limită de bun simţ.

Problemele de trafic generate de lucrările la Pasajul Rutier Piaţa Sudului sunt binecunoscute atât locuitorilor Sectorului 4, cât şi tuturor bucureştenilor, nevoiţi să piardă zilnic timp preţios din cauza blocajelor rutiere din aceasta zonă.

Pentru a pune punct infernului de la Piaţa Sudului este nevoie de măsuri urgente. Pentru asta, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au elaborat câteva soluţii care ar remedia această situaţie cu care se confruntă de foarte mult timp fiecare şofer care trece prin zonă, însă, Primăria Capitalei le întoarce spatele.

Pe 3 februarie, ar fi trebuit să aibă loc o întâlnire a tuturor celor implicaţi în derularea acestui proiect de infrastructură, reprezentanții Municipalității au hotărât să o anuleze, pur și simplu; în plus, anularea vine pe fondul faptului că termenele limită impuse pentru finalizarea lucrărilor în zona menționată au fost demult depăşeşte. Se pare că nimeni nu conștientizează faptul că cetățenii bucureșteni plătesc din greu cu timp și nervi, din cauza acestei neglijențe.

„Sunt un om care încurajează dezbaterea şi schimbul de idei, sunt şi rămân un om de echipă. Eu astăzi reprezint interesele a peste 300.000 de cetăţeni din Sectorul 4 şi, deşi nu avem în atribuţii ca primărie de sector, totuşi, am gândit soluţii pentru a le face viaţa mai uşoară, raportat la modul infernal în care se circulă şi la disconfortul generat de praful din jurul organizării de şantier de la Piaţa Sudului”, a declarat Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4.

Mai mult, acesta a postat pe reţeaua sa de socializare că unul dintre contracandidaţi la funcţia de Primar al Sectorului 4 îl atacă indirect. “ Mi-a atras atenția faptul că unii dintre eventualii mei contracandidați la funcția de Primar al Sectorului 4 preferă să mă atace indirect, prin intermediul rețelelor sociale online, folosind drept argumente informații neverificate anterior; consider că un dialog civilizat în cadrul căruia să se dezbată idei și propuneri care să aducă beneficii locuitorilor Sectorului 4 ar fi mult mai productiv și mai elevat. De aceea, am ales să nu răspund unor astfel de provocări nefondate, întrucât am o primărie de condus și proiecte de pus la punct pentru cetățenii pe care îi reprezint”.

Potrivit unei surse din cadrul Primăriei Capitalei, pasajul va fi gata abia la jumătatea anului acesta, deşi trebuia să fie gata la sfârşitul lui 2015.