Evenimentul Zilei > International > SCANDALUL SEXUAL care a zguduit AMERICA. MESAJELE EROTICE ale şefului SPIONILOR americani către AMANTĂ
SCANDALUL SEXUAL care a zguduit AMERICA. MESAJELE EROTICE ale şefului SPIONILOR americani către AMANTĂ

SCANDALUL SEXUAL care a zguduit AMERICA. MESAJELE EROTICE ale şefului SPIONILOR americani către AMANTĂ

O sursă din cadrul armatei americane susţine că directorul CIA, David Petraeus, este o victimă în scandalul sexual care a cuprins instituţia şi o învinuieşte pe amanta acestuia, Paula Broadwell, pentru decăderea generalului cu patru stele în vârstă de 60 de ani.

Potrivit sursei citate de Daily Mail, amanta generalului, care se ocupa de biografia acestuia, era obsedată de a se ajuta de acesta pentru a avansa în carieră. Amanta lui Petraeus are 40 de ani, este căsătorită şi are doi copii.

Directorul CIA şi-a dat demisia după ce şi-a ÎNŞELAT nevasta. AMANTA lui, o femeie foarte frumoasă, a fost anchetată de FBI

"Dacă eşti un bărbat de 60 de ani şi o femeie atrăgătoare cu 20 de ani mai tânără îţi spune că poate fi a ta – e un test greu pentru oricine", a mai declarat, sub protecţia anonimatului, sursa din cadrul armatei americane, precizând: "Generalul a căzut victimă singurului lucru care poate distruge reputaţia unui lider militar mai repede decât moartea: seducţia".

David Petraeus a vrut să demisioneze când Obama a decis retragerea din Afganistan

"Emailurile conţin referinţe sexuale explicite şi termeni precum sex sub birou", a spus expertul în securitate Ronald Kessler. FBI a interceptat mesajele lui Petraeus către Broadwell în primăvară, însă cei doi au continuat să îşi schimbe emailuri. În această perioadă, generalul a trimis sute de mesaje erotice. Când au descoperit e-mailurile erotice, anchetatorii au crezut că este vorba despre o greşeală, iar contul lui Petraeus spart. 
Presa americană scrie că soţia lui Petraeus este furioasă şi rănită, mai ales că în urmă cu o lună cei doi au apărut uniţi şi apropiaţi la nunta fiicei lor. De partea cealaltă, familia Paulei Broadwell susţine că a aflat de la televizor despre aventură.
Aventura, descoperită din întâmplare

FBI a descoperit întâmplător relaţia extraconjugală a fostului director CIA David Petraeus, în timpul unei anchete. O femeie din apropierea lui a depus o plângere în care susţinea că este hărţuită prin intermediul poştei electronice.

Anchetatorii au urmărit emailurile, care au dus la Paula Broadwell, un fost ofiţer şi autoarea biografiei lui David Petraeus. Identitatea femeii de la care a pornit întreaga poveste nu a fost dezvăluită.


TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:
1. ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Poporul român n-are memorie!
2. REPORTAJ. AFACERE DE MILIOANE: Damblaua piţipoancelor, necesitatea miliardarilor şi fala şmecherilor cu bani | EXCLUSIV EVZ
3. SCANDAL. Schimb de replici între Monica Tatoiu şi Gigi Becali: "Monicuţa, eşti supărată?". Sebastian Bodu a plecat de ruşine din emisiune | VIDEO
TOP 3 cele mai POPULARE ŞTIRI evz.ro:

1. FOTOGRAFII ULUITOARE. Un scafandru a fotografiat un ŞARPE GIGANT. VEZI imaginile INCREDIBILE cu MONSTRUL!
2. ATACĂ oamenii, devorându-i. Misterul unui MONSTRU cu diverse „forme”
3. ŞASE alimente care îţi fac inima ţăndări din cauza unui ingredient BANAL, pe care îl consumi în fiecare zi