Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul actorilor de la Hollywood. Johnny Depp, un „bătăuș domestic”?
Scandalul actorilor de la Hollywood. Johnny Depp, un „bătăuș domestic”?

Scandalul actorilor de la Hollywood. Johnny Depp, un „bătăuș domestic”?

Prietenă la cataramă cu Johnny Depp, Penelope Cruz îl apără pe acesta în procesul pe care actorul i l-a înaintat fostei sale soții Amber Heard. Aceasta din urmă l-a acuzat în 2016 de violență domestică.

Acuzat de Amber Heard, în 2016, că ar fi bătut-o în perioada căsătoriei, Johnny Depp a negat episodul și dat-o în judecată pe fosta sa soție pentru defăimare.

Recent, Penelope Cruz a depus o declarație la Curtea din Virginia, în acest caz. Depp a înaintat un proces de defăimare de 50 de milioane de dolari împotriva lui Heard în martie 2019, după ce fosta sa soție a declarat în presa americană că actorul ar fi abuzat-o.

Însă, în cadrul procesului, Depp a susținut că Heard l-a abuzat fizic, de fapt, în timpul căsătoriei, și nu invers, o afirmație pe care Heard a negat-o.

În declarația sa, Penelope Cruz a spus că îl cunoaște pe Depp de ani buni, și că acesta nu a fost vreodată violent cu ea în vreun cadru social sau profesional.

L-am cunoscut pe Johnny când aveam 19 ani. Au trecut mulți ani și nu am făcut doar 3 filme cu el, dar mă bazez și pe el ca un mare prieten.

Am fost întotdeauna impresionat de bunătatea sa, mintea sa strălucitoare, talentul și simțul său particular al umorului.

L-am văzut pe Johnny în atâtea situații și el este întotdeauna amabil cu toți cei din jur. Este unul dintre cei mai generoși oameni pe care îi cunosc”, a declarat Cruz despre Johnny Depp, colegi de platou în filme de succes precum Blow, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides și Murder on the Orient Express.