Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALOS. Ce a făcut clanul Corduneanu la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi frizează NEBUNIA | VIDEO
SCANDALOS. Ce a făcut clanul Corduneanu la  Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi frizează NEBUNIA | VIDEO

SCANDALOS. Ce a făcut clanul Corduneanu la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi frizează NEBUNIA | VIDEO

După ce a s-a dat în stambă umilind poliţiştii şi făcând pe durul în cimitir, mai nou interlopul Adrian Corduneanu, supranumit "Beleaua", şi-a făcut de cap la spitalul de nebuni. Mândru de isprava sa, el a postat filmuleţele cu "vizita de lucru" pe internet.

VEZI VIDEO AICI

Când a ajuns în faţa Pavilionului I Bărbaţi, unde se află internat "Feno", un interlop din "brigada" lui, Adrian Corduneanu a început să zbiere după acesta, alintându-l "Leuţul", scrie Spy News.

Însoţit de gaşcă, "Beleaua" s-a simţit ca la el acasă în spital, l-au luat pe "Feno" şi au depănat amintiri de interlop în sala de mese. Adrian Corduneanu chiar avut vreme să îi dea de pomană, unui alt pacient, 10 lei "de mâncare".

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.