Cei mai periculoși interlopi din România vor acum să se răzbune pe cel care i-a dat celebrului manelist un pumn în plină figură, potrivit Cancan.ro.

Agresorul este un interlop pe numele Lower Stan, cel care ulterior și-a cerut scuze pentru gestul său, într-un live postat pe Facebook: „Eu sunt băiatul cu accidentul de aseară cu Salam. N-am nimic cu el. Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. El e naşul nostru de familie. Să ţineţi cont că n-am avut nimic cu Salam. Nicio problemă. Am fost numai prieteni. N-am avut divergenţe. Am fost băut, drogat, n-am ştiut de capul meu ce fac. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc. Şi e familia noastră. Cu mesajele pe care le trimiteţi, vă rog să vă opriţi. Nu am nimic cu Salam. Trebuie să ne întâlnim acum şi să-mi cer scuze de la el”, a spus Lower Stan.

Scuzele nu au fost însă de ajuns. Potrivit Cancan.ro, unul dintre clanurile din România, care îl simpatizează pe artist i-ar fi cerut agresorului suma de 100.000 de euro, pentru ceea ce i-a făcut lui Salam. Lower Stan ar fi fost contactat chiar de mai marele clanului. 

Când agresorul a spus că nu dispune de acești bani, i s-a propus o soluție deloc convenabilă: „Nu ai banii? Nu-i nimic, te împrumutăm noi. Trebuie să ne plătești, pentru ce i-ai făcut lui Salam”, precizează sursa citată, care menționează că dobânda pentru rambursarea banilor va fi una pe măsură. 

La rândul său, Florin Salam ar fi cerut o despăgubire consistentă agresorului său: 300.000 de euro, în condițiile în care artistul a câștigat la botezul respectiv, cu tot cu onorariu și dedicații, în jur de 50.000 de euro.

 

Te-ar putea interesa și: