Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monstru la iUmor. „Ce-am văzut aseară întrece orice măsură”
Scandal monstru la iUmor. „Ce-am văzut aseară întrece orice măsură”

Scandal monstru la iUmor. „Ce-am văzut aseară întrece orice măsură”

O cunoscută artistă din România a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care acuză emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multă vulgaritate și desrâu într-un show care este vizionat și de copii. Mesajul acesteia începe astfel: „Dragă CNA-ule, mi-e dor de tine!”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a scris un mesaj pe o rețea de socializare pentru ca CNA-ul să se sesizeze în privința desfrâului fără margini petrecut la iUmor. Cântăreața de muzică ușoară nu este de acord cu vulgaritatea exacerbată și cu gesturile deseori prea intime sau exagerate care se petrec în actele numeroșilor concurenți.

Una peste alta, comentariile la postare arată că mulți părinți ar fi de acord cu cele semnalate de interpreta de muzică populară. Toți prietenii săi din online au fost de acord cu faptul că la iUmor limita a fost de mult întrecută, astfel că ar fi cazul ca CNA să se sesizeze și să taie din vulgaritatea emisiunii de comedie.
Iată mesajul vedetei:

„Ce-am văzut aseară întrece orice măsură”

„Multă vulgaritate, mult desfrau la televizor, dar ce-am văzut aseară întrece orice măsură. Emisiunea „iUmor”, Antena 1. Da, dragă C.N.A-ule, este cazul să te sesizezi. O concurenta, frumușică, atrăgătoare, își scoate pantoful verde din piciorul care o fi stat câteva ore înghesuit si transpirat, își trece degetul mare prin frișca unui tort și apoi i-l vâră lui Bendeac în gură. Ceva mai scârbos de atât nu am văzut în viața mea. Și lui Bendeac, după grimasa făcută, și mie mi s-a întors stomacul pe dos în același timp, producându-ne senzația de scârbă, greață și vomă, el ” savurând ” frișca de pe degetul mare al concurentei, eu doar privind oripilatâ secvența la televizor”