Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal monstru în emisiunea Bravo ai stil!
Scandal monstru în emisiunea Bravo ai stil!

Scandal monstru în emisiunea Bravo ai stil!

Concurenta Marisa "ar face orice pentru a atrage atenţia publicului", a afirmat o altă concurentă, Andreea, de la acestă emisiune încercând să-i explice Marisei că aşa ceva nu se face. Mai ales că acestă emisiunea vrea să promoveze stilul, eleganţa, educaţia. Dar, din păcate, uneori nu le reuşeşte din cauza unor concurente lipsite de tact.

Cu siguranţă Marisa arată a "fată disperată" (nimic rău în asta), a demonstrat-o în ultimele două emisiuni. Motivul este doar unul: se apropie finala cea mare iar bătălia este destul de aprigă.

Noile concurente sunt tot cu ochii pe Denisa – cu alte cuvinte aproape singură împotriva tuturor. Putem bănui că nu îi este uşor, mai ales că este o copilă de numai 18 ani. Iar moderatoarea are grijă să incite fetele, probabil pentru audienţă. Oricum, Denisa rezistă şi este de admirat.

Ce nu ştie Marisa, este faptul că tocmai din acest motiv este posibil să nu câştige a doua ediţie a emisiunii Bravo ai stil: din cauza comportamentului său nu tocmai potrivit pentru o tânără cu STIL.

Ca o concluzie: concurenta Andra a dat dovadă de înţelepciune, având o ieşire corectă vis-a-vis de comportamentul Marisei. Putem da vina pe stresul şi presiunea la care sunt supuse datorită mizei. Să le urăm succes tutror concurentelor!