Invitat în cadrul emisiunii FanArena de la Kanal D, actorul Andrei Duban vorbit, printre altele, și despre apropierea dintre soția lui și Ghiță.

Cu toate că majoritatea telespectatorilor s-ar fi așteptat ca acesta să fie supărat sau gelos, nici nu se pune problema de așa ceva. Andrei are încredere deplină în Grațiela.

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a spus Andrei Duban.

„Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea.

Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a mai declarat Andrei Duban, potrivit Wowbiz.

Te-ar putea interesa și: