Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la FC Barcelona: „E cel mai bun jucător din istorie. Avem obligația să…”.
Scandal la FC Barcelona: „E cel mai bun jucător din istorie. Avem obligația să…”.

Scandal la FC Barcelona: „E cel mai bun jucător din istorie. Avem obligația să…”.

Josep Maria Bartomeu, președintele FC Barcelona, a declarat că are o „obligație” față de Lionel Messi, în ceea ce privește viitorul său la club.

Pe fondul speculaţiilor făcute săptămâna trecută de mass-media în legătură cu viitorul fotbalistului argentinian Lionel Messi la gruparea de pe Camp Nou, Josep Maria Bartomeu, președintele FC Barcelona, vine cu noi declarații.

Acesta susține că este de obligația sa să îi prelungească contractul de muncă lui Messi, întrucât el este cel mai bun jucător din istorie și are o „datorie” față de el.

„Messi are contract până în 2021. În mod normal nu dăm detalii despre discuţiile cu jucătorii, însă este evident că avem obligaţia să-i prelungim contractul”, a spus Bartomeu.

„Messi este cel mai bun jucător din istorie. I-au mai rămas încă mulţi ani de fotbal, iar despre informaţiile care au apărut în ultimele zile aș spune că (sursa) este tot Cadena Ser”, a adăugat conducătorul Barcelonei.

Joi seara, postul spaniol de radio Cadena Ser a anunţat că „Messi se gândeşte să plece de la Barca”, adăugând că argentinianul a „îngheţat” negocierile pentru prelungirea contractului, având mai multe nemulţumiri legate de situaţia actuală de la clubul catalan.

„Îl simt liniştit. El a spus deseori că vrea să se retragă de la Barca”, a subliniat Bartomeu cu privire la ce părere are jucătorul despre tot scandalul scat.

Preşedintele Barcelonei l-a susţinut totodată pe antrenorul Quique Setien, angajat pe 12 ianuarie în locul lui Ernesto Valverde, precizând că acesta va rămâne în funcţie şi în sezonul viitor din cauza rezultatelor sale satisfăcătoare.

„Setien va continua, evident. Sunt mai degrabă mulţumit de progresele pe care le-am demonstrat pe teren, în ciuda meciurilor încheiate la egalitate. În ultima perioadă am văzut o imagine mai bună şi sper că se va continua astfel. Nu regret înlocuirea lui Valverde. Echipa avea nevoie de un nou impuls. Setien cunoaşte ADN-ul nostru, modelul nostru. A dus idei noi şi munceşte enorm”, a mai spus Josep Maria Bartomeu, conform Spotmedia.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: