Nu se ştie dacă a fost cu intenţie sau că aşa a considerat prima doamnă a Franţei să invite la recepţie pe fosta nu pe actuala parteneră de viaţă a lui Francois Hollande. Pentru că tot scandalul iscat de aici a plecat.

Revista Paris Match relatează că actrița, 47 de ani, a fost supărată deoarece Brigitte Macron, în vârstă de 66 de ani, nu a invitat-o la un prânz oferit la Palatul Elysée pentru fostele soţii de preşedinţi.

Actrița Julie Gayet

Imagini pentru Julie Gayet

Julie Gayet s-a înfuriat cel mai tare pe faptul că Valerie Trierweiler, fosta parteneră a lui Hollande, pe care a înșelat-o în 2014 cu ea, a fost invitată de Brigitte Macron la prânzul în onoarea  fostelor Prime Doamne de la Palatul Elysée

Mai mult, Gayet a făcut referie şi la Emmanuel Macron considerându-l drept un „trădător” pentru că a amenințat să taie finanțarea publică a fundației francezo-americane a partenerului de viaţă.

Printre invitatele de seamă s-au numărat Carla Bruni, soția lui Nicolas Sarkozy, și Valerie Trierweiler, care a fost cu Francois Hollande din 2007 până când infidelitatea sa a fost dezvăluită de mass-media în 2014.

Valerie Trierweiler:

Imagini pentru Valerie Trierweiler

Sursa: Daily Mail