Evenimentul Zilei > Monden > Scandal între Brigitte Macron şi iubita lui Francois Hollande
Scandal între Brigitte Macron şi iubita lui Francois Hollande

Scandal între Brigitte Macron şi iubita lui Francois Hollande

Partenera fostului președinte francez Francois Hollande, actrița Julie Gayet, şi-a exprimat supărarea faţă de decizia lui Brigitte Macron de a nu o invita la petrecerea de la Palatul Elysée.

Nu se ştie dacă a fost cu intenţie sau că aşa a considerat prima doamnă a Franţei să invite la recepţie pe fosta nu pe actuala parteneră de viaţă a lui Francois Hollande. Pentru că tot scandalul iscat de aici a plecat.

Revista Paris Match relatează că actrița, 47 de ani, a fost supărată deoarece Brigitte Macron, în vârstă de 66 de ani, nu a invitat-o la un prânz oferit la Palatul Elysée pentru fostele soţii de preşedinţi.

Actrița Julie Gayet

Imagini pentru Julie Gayet

Julie Gayet s-a înfuriat cel mai tare pe faptul că Valerie Trierweiler, fosta parteneră a lui Hollande, pe care a înșelat-o în 2014 cu ea, a fost invitată de Brigitte Macron la prânzul în onoarea  fostelor Prime Doamne de la Palatul Elysée

Mai mult, Gayet a făcut referie şi la Emmanuel Macron considerându-l drept un „trădător” pentru că a amenințat să taie finanțarea publică a fundației francezo-americane a partenerului de viaţă.

Printre invitatele de seamă s-au numărat Carla Bruni, soția lui Nicolas Sarkozy, și Valerie Trierweiler, care a fost cu Francois Hollande din 2007 până când infidelitatea sa a fost dezvăluită de mass-media în 2014.

Valerie Trierweiler:

Imagini pentru Valerie Trierweiler

Sursa: Daily Mail