Scandal interlop în Timișoara. Nume grele, cuțite și poliție de la prima oră a dimineții

Scandal interlop în Timișoara. Nume grele, cuțite și poliție de la prima oră a dimineții

Băiatul lui Sile Cămătaru și iubita lui, acuzați că au agresat un bărbat în fața unui club de manele din Timișoara

Familia lui Sile Cămătaru, din nou în centrul unui scandal! Un bărbat a fost înjunghiat, în Timișoara, sâmbătă dimineață de băiatul lui Sile Cămătaru, în fața clubului de manele deținut de iubita lui, relatează Opinia Timişoarei.

Victima, în vârstă de 29 de ani, a dorit să intre într-un  local de pe Calea Aradului, , dar a fost lovit în față cu un pumn de fiul lui Sile Cămătaru.

Victima susține că iubita lui Sile Cămătaru, care se ocupă de administrarea barului de manele, l-a lovit și l-a dat afară din local. Bărbatul mai spune că apoi a fost atacat și înjunghiat de  Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care apoi a dispărut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul a luat un taxi și a apelat 112, o ambulanță venind imediat iar medicii i-au tratat rănile. La scurt timp de când a ajuns la spital,  bărbatul a fost externat.

Polițiștii au început o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat .Băiatul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint, a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri, tatăl lui fiind după gratii, la Penitenciarul Mioveni.