Evenimentul Zilei > Sport > Scandal în tenis. Ion Ţiriac a fost dat în judecată de finul lui Iohannis
Scandal în tenis. Ion Ţiriac a fost dat în judecată de finul lui Iohannis

Scandal în tenis. Ion Ţiriac a fost dat în judecată de finul lui Iohannis

Supărat că a pierdut alegerile de la Federaţia Română de Tenis, finul preşedintelui  Iohannis, Marius Vecerdea l-a dat în judecată pe contracandidatul său Ion Ţiriac.

Vecerdea l-a acuzat pe Ion Ţiriac că a avut implicaţii politice în organizarea alegerilor şi i-a făcut plângere în instanţă.

„Dumnealui nu are nicio funcție la tenis, până la sentință el nu poartă calitatea de presedinte. Nu am să cred niciodată că într-o țară europeană doar apariția unui unui tătuc, unui apropae dictator, așa cum chiar în primul discurs după adunarea generală a tinurt să precizeze într-o formă foarte interesantă Țiriac, nu cred că instanțele de judecată vor reacționa doar la apariția unui nume, unui om care nu respecta legea. Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă”, a spus Vedercea

„Toată lumea s-a strâns în jurul „Tătucului”, care a pus mâna pe federaţie. Foarte bine, dar sunt probleme mari legate de această Adunare Generală care este nestatutară. Instanţa va dovedi acest lucru, pentru că se va merge în instanţă. Şi la nivelul vicepreşedinţilor este o mare problemă. Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României”, a conchis Vecerdea

De cealaltă parte, Ion Ţiriac a afirmat recent că Vecerdea se foloseşte de faptul că e finul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a împiedica activitatea federaţiei de tenis.

„Dacă aș ști ce s-a i întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici 1 % din termenele juriride, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația de Tenis din orice motiv, eu am treabă. S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și sa fiu sincer, dumneavoastră credeți că chiar mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată, nu mă interesează”, a spus Ţiriac.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News