Evenimentul Zilei > Monden > Scandal după prima eliminare de la „Survivor România”. Reacția neașteptată a lui Ionescu
Scandal după prima eliminare de la „Survivor România”. Reacția neașteptată a lui Ionescu

Scandal după prima eliminare de la „Survivor România”. Reacția neașteptată a lui Ionescu

De la o ediție la alta competiția „Survivor România” devine din ce în ce mai tensionată. Această stare crescută de tensiune este generată și de numeroasele conflicte existente în echipa Faimoșilor.

La ultima ediție a fost eliminată Cristina Șișcanu după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng.

Cea din urmă concurentă nu a putut participa la probele din ultima ediție difuzată a emisiunii din cauza unor probleme medicale care au făcut-o să ceară ajutor specializat și să fie spitalizată.

Azi-noapte, în cadrul primei ceremonii de eliminare de la “Survivor”, a fost anunțat și concurentul care pleacă acasă. Așa cum am amintit este vorba despre Cristina Șișcanu

„Primul concurent eliminat din competiția «Survivor România» este Cristina Șișcanu”, a spus Dan Cruceru, care a ajuns săptămâna aceasta de urgență la un spital din Republica Dominicană – el a fost internat în același salon cu Ruby.

„A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la „Survivor România”

De asemenea, Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, în urmă cu câteva ore bune. La descrierea filmării, el a pus: „Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că: „Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”.

În înregistrare, el a pomenit și de eliminarea Cristinei Șișcanu, iar acest lucru…. oficial, nu se întâmplase! Probabil, acesta este principalul motiv pentru care a șters clipul urcat pe cunoscuta rețea de socializare, potrivit cancan.ro