Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL de proporţii cu Răzvan şi Dani în avion. Piloţii au cerut aterizarea de urgenţă. Cei doi au fost preluaţi de serviciile de SECURITATE
SCANDAL de proporţii cu Răzvan şi Dani în avion. Piloţii au cerut aterizarea de urgenţă. Cei doi au fost preluaţi de serviciile de SECURITATE

SCANDAL de proporţii cu Răzvan şi Dani în avion. Piloţii au cerut aterizarea de urgenţă. Cei doi au fost preluaţi de serviciile de SECURITATE

Sâmbătă, cei doi prezentatori TV Razvan şi Dani au făcut scandal în avionul cu care se indreptau de la Baia Mare spre Bucureşti.

Răzvan Simion şi Dani Oţil au generat un scandal monstru în cursa Tarom, care îi aducea de la Festivalul castanelor de la Baia Mare.

La bordul avionului, cei doi au pus în practică un show ieftin şi de prost gust, cu înjurături şi jigniri aduse atât personalului, cât şi pasagerilor, scrie libertatea.ro. Conform martorilor, Răzvan cerea pahar după pahar şi a început să se comporte nefiresc, făcând glume la adresa stewardeselor.
În aceste condiţii, echipajul a hotărât debarcarea celor doi la Sibiu, însă a intervenit Loredana Groza (care se afla şi ea în avion), care a mers să discute cu echipajul şi i-a rugat de piloţi să-i ierte.
Loredana Groza a reuşit în cele din urmă să remedieze situaţia, ceilalţi pasageri mulţumindu-i pentru acest lucru. La sosire, cei doi recalcitranţi au fost preluaţi de  serviciile de securitate ale aeroportului şi anchetaţi. Din câte se pare, Răzvan Simion a fost amendat cu 200 de lei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.