Editura Evenimentul si Capital

România, ținta EXTRATEREȘTRILOR. Mărturiile UIMITOARE ale unor săteni care au fost FAȚĂ ÎN FAȚĂ cu fenomenele NEOBIȘNUITE. Dovezi de NECONTESTAT

Autor: | | 5 Comentarii | 2938 Vizualizari

Deși considerat un subiect sensibil, vizitele extratereste există cu adevărat. Locuitorii din Chiraleş-Lechinţa, un sat din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost martorii unui fenomen incredibil. Pe pământ, în apropierea caselor acestora, au aterizat două nave extraterestre.

Fenomenul, unic în România, a fost impresionant nu doar datorită duratei „vizitei”, ci şi datorită numărului mare de martori, care susțin același lucru. Totul s-a petrecut în anul 1979, după cum povestesc sătenii.

„OZN-ul era la distanţă destul de mică de noi. Eu ştiu ce am văzut acolo! Eram copil pe atunci, aveam 14 ani şi eram clasa a şaptea, dar ştiu foarte bine ce am văzut! Pe deasupra râului Şieu, zbura către noi un obiect oval, roşiatic, luminat din interior. Semăna cu o far­furie întoarsă sau cu un capac de oală, numai că era mult mai mare, de aproximativ doi-trei metri dia­metru. Poate era şi mai mare, dar nu pot să zic exact, că era totuşi la distanţă. Noi eram un grup de vreo 15 copii şi ne jucam la Crip­ta Grofului, afla­tă la margi­nea satului. Le-am spus atunci şi celorlalţi copii că se vede ceva venind pe deasupra râului şi cu toţii am privit acel obiect deve­nind foarte luminos şi îndrep­tân­du-se brusc, cu viteză, către un deal de lângă sat, căruia noi îi spuneam Bo­beică. Asta se întâm­pla în toamna lui 1979. Nu ştiam noi pe atunci ce în­seamnă OZN şi ce sunt extratereştrii, pe vre­mea aceea nu aveam nici mă­car televizor. Dar ni s-a părut ceva atât de ciudat, că am luat-o cu toţii la fugă către Bobeică, unde părea că se opri­se, ca să vedem ce este”, își amintește un martor al celor întâmplate, potrivit Formula-as.ro.

Unul dintre copiii care au fost mar­tori la acele evenimente este Horaţiu Morar, astăzi profesor de matematică. El a reuşit să ajungă mai aproape de locul unde aterizaseră luminile şi îşi aminteşte, după cum mai scfrie sursa citată: „Am văzut cum pe deal căzuse ceva ca o flacără. Dealul avea o pantă mai domoală, pe care se putea urca, şi una foarte abruptă, spre apa care curgea către moa­ră. Îmi amintesc mirarea mea de atunci, că nişte lumini se plimbau pe partea abruptă. Mă în­trebam cum poate cineva să meargă pe acolo? Era imposibil! Dar nişte lumini se miş­cau acolo şi lângă ele era o altă lumină, mai pu­ter­nică, de cu­loare roşie, oprită între nişte pomi fruc­tiferi. Nu am văzut foarte clar din cauza distanţei, dar era clar că ceva se mişcă acolo”, povestește și Morar, potrivit Formula-as.ro

„Eu eram şofer pe vremea aia şi umblam mult şi vorbeam cu mulţi oameni, mulţi - ţărani simpli. Vedeau oame­nii, îşi făceau cruce şi mereau în treaba lor, mă-nţe­legeţi, unii nici nu se mai mirau. În perioada aia era ceva destul de obişnuit. De-aia, când s-a întâm­plat la noi în sat, am ieşit şi eu la poartă, că am văzut lumină mare pe Bobeică. Da' după aia m-am întors în casă. Lu­mea zicea că sunt extratereştri. Da' eu am zis: «Păi şi ce-i cu asta? Sunt vecinii noştri de peste deal, mă-nţelegeţi...».”, mai povestește un sătean bătrân, martor și el al fenomenelor neobișnuite, potrivit sursei precizate.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI