Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘASE reacții tensionate care îți pot marca pozitiv relația de cuplu
ȘASE reacții tensionate care îți pot marca pozitiv relația de cuplu

ȘASE reacții tensionate care îți pot marca pozitiv relația de cuplu

Uneori, o reacție nepotrivită a partenerului poate avea efecte pozitive asupra relației de cuplu, potrivit Huffington Post.

Nu auzi ce spune
De cele mai multe ori, în timpul certurilor cu partenerul, nu auzim ce are de spus de fapt celălalt. Dar la un moment dat trebuie să ajungem în punctul în care ne dăm seama nu doar că trebuie să-l ascultăm, ci și că nu trebuie să ne mai ascultăm pe noi în timp ce vorbim peste celălalt.
Te simți rușinat din cauza lui
Mergeți împreună la un eveniment foarte important pentru tine, când vrei să te mândrești cu partenerul tău, când de-odată îl vezi cum sparge în dinți bucățile de gheață din băutură. Te-ai puta enerva, dar în același timp ai putea vedea adevărul: că numai tu îl cunoști cu adevărat și știi că nu e genul respectiv, iar ăsta poate fi un lucru minunat.
Faci exact ce ți-ai promis că nu vei face niciodată
De câte ori n-ai auzit povești cu femei care-și sună iubiții sau soții din cinci în cinci minute și de câte ori nu ți-ai zis că tu nu vei face niciodată așa? Dar ți se poate întâmpla și ție și nu pentru că ești sâcâitoare, ci pentru că ai auzit că a fost un accident pe drumul său de întoarcere sau pentru că vrei să-i reamintești de întâlnirea de dimineață cu contabilul.
Lista neagră
Vă certați pe tema fafuriilor din chiuvetă când, dintr-o dată, îți amintești de toate lucrurile pe care nu le-a făcut în ultimele șase luni și i le arunci triumfător în față. Dar așa nu reușești să-ți demonstrezi punctul de vedere, drept urmare e cazul să înveți o nouă tehnică de luptă.
Amenințarea că îl vei părăsi
ÎNu de puține ori, o ceartă aprinsă într-un cuplu de lungă durată se poate încheia cu o ușă trântită și amenințarea "Gata, te părăsesc". Dar, după ce-ai condus până la primul non-stop, pentru că nu știi unde altundeva să mergi, te întrebi dacă asta îți doreai cu adevărat. Și dacă nu, atunci îți vei da seama că o asemenea ieșire furtunoasă nu rezolvă mai nimic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: