La data de 15 martie, Izbașa va trăi emoțiile premierei, alături de colegii ei experimentați în lumea celei de-a 7-a arte. Bogdan Mălăele, fiul lui Horațiu Mălăele, Augustin Viziru, Monica Bârlădeanu, Diana Dumitrescu, Codin Maticiuc, dar și „învățăceii” Gică Craioveanu și Horia Brenciu sunt protagoniștii comediei ce se anunță a fi un succes. În primă fază, subiectul este cât se poate de serios și îngrijorător, cu accente dramatice.

Vizează o rețea de traficanți de carne vie, care își desfășoară activitatea pe teritoriul României și are conexiuni în Serbia și Rusia. Însă, în scenă intră autoritățile din Spania, care își trimit reprezentanți în țara noastră, pentru o misiune specială.

 

„Noi ajutăm să eliberăm niște fete dintr-un bordel”

 

Comicul de situație este savuros și apare în momentul în care funționarii români încearcă să comunice cu oaspeții iberici. Neputând să treacă de bariera celor câteva cuvinte cunoscute: Shakira, hola, Pique, mamacita, creează un context confuz și complicat. Sandra Izbașa intră în pielea unei polițiste atrăgătoare, care lucrează sub acoperire.

„Iura Luncașu mi-a propus să joc în filmul pe care el îl va regiza. Este un rol pozitiv, noi ajutăm să eliberăm niște fete dintr-un bordel. Este o comedie polițistă, dar noi suntem mai mult pe zona de acțiune, suntem în misiune”, a povestit Sandra Izbașa pentru blogul corinacaragea.ro.