Evenimentul Zilei > International > Purtătarea de cuvânt a Casei Albe a fost data afară dintr-un restaurant pentru că ”lucrează pentru Trump”
Purtătarea de cuvânt a Casei Albe a fost data afară dintr-un restaurant pentru că ”lucrează pentru Trump”

Purtătarea de cuvânt a Casei Albe a fost data afară dintr-un restaurant pentru că ”lucrează pentru Trump”

Washington: Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat sâmbăta aceasta că a fost rugată să părăsească un restaurant aflat în statul Virginia, noaptea trecută pentru că „lucrează” pentru președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

"Noaptea trecută mi s-a spus de către proprietarul  restaurantului Red Hen din Lexington Virginia, să părăsesc incinta localului  deoarece lucrez pentru @POTUS (președintele  SUA). În consecință am părăsit localul cu pricina de o manieră politicoasă", a declarat Sanders pe contul oficial  de Twitter al Secretarului de Presă al Casei Albe.

"Acțiunile ei spun mult mai mult despre ea decât despre mine. Întotdeauna mă străduiesc să tratez  oamenii, inclusiv pe cei cu care nu sunt de acord cu respect și voi continua să fac acest lucru", a declarat Sanders.

Restaurantul ”The Red Hen” nu a putut fi contactat de către presa din SUA, iar site-ul lor nu pare să funcționeze. Un număr de  persoane au criticat restaurantul pentru acest gest pe paginile de socializare ale acestuia.

La începutul acestei săptămâni, secretarul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA, Kirstjen Nielsen ,a avut parte de un incident similar în timp ce lua masa la un restaurant mexican din Washington DC. Protestatarii i-au strigat "Rușine, rușine!", acest incident  survenind  pe fundalul scandalului legat de  politica intransigentă pe tema imigrație din America Latina a actualei administrații americane.