Fostul ministru al Transporturilor a criticat inclusiv activitatea Opoziţiei.

„Opoziţia a făcut destul de prost. Opoziţia mică a încercat să câştige puncte. Traian Băsescu ne dă lecţii despre ce trebuie să facem în criză, pentru că el a fost preşedinte şi a luat măsuri. E adevărat că a luat măsuri. E bine că le dă lecții, are experiență, a trecut printr-o criză. Aș vrea să-l rog să renunțe la aerul de superioritate. Nu o să-l asculte Guvernul.

Pro România. Victor nu știu ce crede el că o să câștige. E pe toate posturile și critică tot, ca să nu spun că minte cu nerușinare. Aș saluta câțiva tineri politicieni care au înțeles că decât să stai la televizor mai bine te apuci să faci ceva. Cornel Ștefan, șeful PSD Dâmbovița care a făcut o platforma, un call center, încearcă să pună la punct anumite sisteme de ajutor pentru bătrânii care stau acasă.

Dacă tot nu aveți treabă și criticați oamenii ăia, trebuie criticați, dar măcar stați în teritoriu, au nevoie de oameni, mergeți la populație. Spunem populației să stea în casă, e în regulă, dar să mergem în întâmpinarea nevoilor lor. Faceți echipe, cu mănuși, cu măști, cu dezinfectant, dar ajutați. Dacă nu știu, să ia exemplu de la Dâmbovița, de la Sectorul 5, Sectorul 4. Aș vrea să văd organizațiile politice din țară, ale tuturor, că ies în stradă și că fac ceva, că găsesc metode.

Vreau să-i văd în sfârșit că înțeleg că într-un moment de criză trebuie să pună osul la treabă. Vreau să-l văd pe premier că nu iese din izolare ca să-și atace adversarii politici. Trebuie să ajutăm Guvernul să fie puternic. Eu cred că se pot schimbă și cred că putem să-i schimbăm noi. Vremurile de bunăstare dau politicieni mediocri, vremurile de criză dau politicieni puternici”, a comentat Miron Mitrea la  Realitatea PLUS.