Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au ÎNŞELAT AMARNIC! Ceea ce ştiam cu toţii este GREŞIT. Descoperirea care SCHIMBĂ ISTORIA lumii
S-au ÎNŞELAT AMARNIC! Ceea ce ştiam cu toţii este GREŞIT. Descoperirea care SCHIMBĂ ISTORIA lumii

S-au ÎNŞELAT AMARNIC! Ceea ce ştiam cu toţii este GREŞIT. Descoperirea care SCHIMBĂ ISTORIA lumii

În urmă cu trei miliarde de ani, Terra ofera un mediu de viaţă ostil, lipsit de oxigen şi caracterizat prin schimbări climatic foarte aggresive.

  A început numărătoarea inversă până la cea mai mare CRIMĂ ÎN MASĂ. Specialiştii au dat VERDICTUL 

Cu toate acestea, autorii unui studiu au descoperit că, în ciuda a ceea ce lumea ştiinţifică ştia până în prezent, în acea perioadă s-au dezvoltat anumite forme de viaţă, conform descopera.ro.

Pentru realizarea studiului publicat în revista Nature, cercetătorul Roger Buick de la departamentul pentru Pământ şi ştiinţe spaţiale de la Universitatea din Washington, alături de o echipă de oameni de ştiinţă, a analizat unele dintre cele mai vechi şi mai bine conservate roci din nord-vestul Australiei şi din Africa de Sud.


  Adevărul despre IISUS ar putea fi HALUCINANT! Istoria şi religia ne-ar fi putut MINŢI timp de 2000 de ani 

Cele 52 de roci datează de acum 2,7-3,2 miliarde de ani şi s-au format înainte ca oxigenul să existe în atmosferă.
Cercetătorii au descoperit că în acea perioadă au existat cantităţi mari de azot, care ar fi susţinut forme de viaţă de bază, precum viruşii sau bacteriile.

În concluzie, organismele care pot supravieţui cu ajutorul azotului din atmosferă au apărut cu un miliard de ani înainte de data la care se credea că au apărut primele forme de viaţă.

”Datele noastre sugerează că perioada minimă de constrângere este de 3,2 miliarde de ani pentru originea fixării biologice a azotului ceea ce sugerează că molibdenul a fost biodisponibil în mijlocul oceanului, în perioada Archaean, cu mult îniantea Marelui Eveniment de Oxidare”, au notat cercetătorii.

Mare Eveniment de Oxidare a avut loc în urmă cu 2,3 miliarde de ani, perioadă despre care se credea că au apărut primele forme de viaţă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: