Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a stabilit ORA PARTIDEI dintre Irina Begu și Lesia Ţurenko, din turul doi de la Wimbledon
S-a stabilit ORA PARTIDEI dintre Irina Begu și Lesia Ţurenko, din turul doi de la Wimbledon

S-a stabilit ORA PARTIDEI dintre Irina Begu și Lesia Ţurenko, din turul doi de la Wimbledon

Irina Begu, locul 31 mondial și cap de serie numărul 29, va evolua astăzi, în turul secund al turneului de la Wimbledon, penultimul Grand Slem al anului.

În jurul orei 15:30, tenismena română va juca împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko (68 WTA), iar partida dintre cele două sportive va fi a doua de pe terenul 16, după întâlnirea din turul secund de pe tabloul masculin dintre francezii Kenny De Schepper şi Richard Gasquet, cap de serie numărul 21, care va debuta la ora 13.30.

Tot astăzi, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, va juca, în runda inaugurală, contra cuplulului Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia), în cel de-al doilea meci de pe terenul 19.

De altfel, ultima reprezentantă a Românie pe tabloul de simplu, Monica Niculescu (48 WTA), va juca, mâine, cu Jana Cepelova (106 WTA), cea care a eliminat-o în primul tur pe Simona Halep, cap de serie numărul 3 și număr 3 mondial.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: