Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a sinucis cu pistolul unui poliţist
S-a sinucis cu pistolul unui poliţist

S-a sinucis cu pistolul unui poliţist

Un bărbat din judeţul Neamţ s-a sinucis sâmbătă noapte, cu arma unui poliţist. După incident, ofiţerul şi-a dat demisia.

Din informaţiile oferite de poliţia din Neamţ, sâmbătă seară, după ce a ieşit din tură, poliţistul s-a dus în vizită la un prieten.
Cei doi au plecat la un club din oraş, iar arma a fost lăsată în apartamentul amicului, într-un dulap. Poliţistul povesteşte că, în jurul orei 2.00, prietenul său a plecat din club fără să-l anunţe. Trei ore mai târziu, ofiţerul a plecat şi el spre casa amicului şi s-a culcat într-o altă cameră.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 11.00 poliţistul şi-a găsit prietenul împuşcat cu arma sa. După incident, şi-a dat demisia, iar acum este cercetat pentru încălcarea regimului armelor şi muniţilor, anunţă Realitatea TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: