S-a sinucis ca să nu mai prindă SFÂRŞITUL LUMII

S-a sinucis ca să nu mai prindă SFÂRŞITUL LUMII

O adolescentă de numai 16 ani, Isabel Taylor, s-a sinucis întrucât era convinsă că sfârşitul lumii va avea loc în 2012.

Speriată de scenariile apocaliptice de pe Internet, tânăra s-a spânzurat. Corpul ei a fost descoperit de părinţi în dormitor.

Anul trecut a citit zeci de articole despre predicţiile pe 2012, care arătau că în acest an va avea loc sfârşitul lumii. Părinţii au recunoscut că fiica lor le vorbea frecvent despre apocalipsă, dar nu s-au gândit că ar putea recurge la acest gest disperat.

Recent, fata trecuse la budism, deoarece era "sătulă de complicaţiile şi nedreptăţile lumii moderne", mai spun părinţii acesteia. Ei mai spun că fiica lor nu a reuşit să se adapteze la lumea reală şi, copleşită de scenariile sumbre care prevestesc sfârşitul omenirii, s-a sinucis. "O lume simplă şi perfectă în care oamenii să fie trataţi egal nu se va materializa niciodată. Din păcate, au fost prea multe lucruri rele cărora trebuia să le facă faţă. Au existat prea multe lucruri rele pentru ea. Nu a putut să se confrunte cu viaţa reală. Putem doar spune că nu s-a putut adapta la lumea reală, la nedreptăţile din jurul nostru. Aceasta a fost şi cauza tristeţii sale. Am încercat să găsim un răspuns pentru care Isabel a ales această cale", au mai spus părinţii lui Isabel, conform publicaţiei Daily Mail.

Ne puteți urmări și pe Google News