Evenimentul Zilei > Monden > S-a jucat cu focul, dar i s-a înfundat! Câți ani de pușcărie riscă fiul unui fotbalist celebru?
S-a jucat cu focul, dar i s-a înfundat! Câți ani de pușcărie riscă fiul unui fotbalist celebru?

S-a jucat cu focul, dar i s-a înfundat! Câți ani de pușcărie riscă fiul unui fotbalist celebru?

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, are mari probleme cu legea, din cauza drogurilor. Depistat în trafic sub influența substanțelor interzise, tânărul actor și model a ajuns la DIICOT și riscă condamnarea la închisoarea. Deși admite că îi place să se confrunte cu situații complicate, de data asta s-ar putea să iasă destul de urât pentru el.

Începutul lunii septembrie a căzut ca un trăznet asupra familiei fostului fotbalist al naționale, Ilie Dumitrescu. Fiul campionului, Toto, a fost prins drogat la volanului unui automobil.

Cu toate că s-a ales deja cu dosar penal, Toto Dumitrescu riscă în acest moment o pedeapsă dură, nu doar o amendă usturătoate, ci chiar la ani grei de închisoare. Iată comunicatul oficial al autorităților.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Riscă 5 ani de închisoare

Pe data de 25 septembrie, Toto Dumitrescu s-a prezentat la sediu DIICOT din Capitală, pentru a clarifica de când a început problema sa cu substanțele narcotice.

Modelul a fost testat acum o lună, în urma unei razii a poliției rutiere, și a ieșit pozitiv la drog test. Surse apropiate spun că, zilele trecute, au ieșit și analizele de la INML. Conform acestora, tânărul consumase canabis și cocaină, două droguri foarte puternice, atunci când a fost oprit de oamenii legii.

Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, fiul fostului fotbalist riscă o amendă penală sau chiar o pedeapsă cu închisoarea până la 5 ani. Toto, care este și un model profesionist și care a atras atenția cinefililor prin rolul său în multipremiatul film „Un pas în urma serafimilor”, riscă să petreacă o bună perioadă în spatele gratiilor. Judecătorii vor studia cazul său și vor reveni, curând, cu o sentință, informează Impact.ro.

Toto Dumitrescu este, în prezent, concurent la „Te cunosc de undeva!”, emisiune ce se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 20.00, pe Antena 1. Tânărul a acceptat, cu zâmbetul pe buze, provocarea celui mai solicitant transforming-show din România, pentru a-și testa limitele artistice.

„Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teamă de registrele înalte și de transpunerea în personajele, evident, foarte diverse într-un ritm atat de alert!”, spunea Toto cu aplomb și într-un limbaj promoțional pentru show-ul de top al Antenei 1.