Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat marele câștigător al concursului „Asia Express” sezonul 4. Cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro
S-a aflat marele câștigător al concursului „Asia Express” sezonul 4. Cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

S-a aflat marele câștigător al concursului „Asia Express” sezonul 4. Cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

Chiar dacă telespectatorii au putut să se bucure de numai cinci dintre episoade, emisiunea debutând sâmbătă, 18 septembrie, s-a aflat deja cine câștigă Asia Express în sezonul 4.

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei, filmările pentru producția coordonată de Mona Segall au decurs lovindu-se de multe impedimente.

Sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” este atipic din mai multe puncte de vedere. Cele nouă perechi de vedete au fost nevoite să pornească în aventura vieții lor într-un context cu totul și cu totul diferit! Pandemia de coronavirus, dar și țările în care s-au desfășurat filmările au îngreunat parcursul echipelor. „Drumul Împăraților” a început din Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan, Israel, dar și alte destinații-surpriză.

Echipele sunt următoarele:

-Connect-R și Shift,

-Mihai și Elwira Petre,

-Lidia Bluble și sora ei,

-Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei,

-Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza,

-Alexandra Ungureanu alături de mama ei,

-Cuza și Emy de la Noaptea Târziu,

-Adriana Trandafir și fiica ei,

-Maria Speranța și Lorelei & Zarug.

Cine a câștigat marele premiu Asia Express

Așadar, potrivit surselor cancan.ro, dintre cele nouă perechi de vedete, bătălia finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

Iată cele 9 echipe ale noului sezon "Asia Express"! Mihai și Elwira Petre au spus "da" provocării | Click mobile

Dezvăluirile nu se opresc aici, potrivit sursei menţionate, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. S-ar părea că Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut față prea bine condițiilor vitrege din cadrul competiției și ar fi clacat destul de repede, fapt ce le-a adus eliminarea.

Nici Connect-R & Shift n-au făcut față competiției

O altă echipă care n-a făcut față stresului este cea formată din Connect-R și Shift! Se pare că problemele de sănătate pe care Connect-R le are și-au spus cuvântul și au influențat foarte mult parcursul lor în competiție, fapt ce a dus la eliminarea acestora încă din primele episoade.

Filmările în cea de-a doua zi petrecută în Turcia au fost amânate câteva ore. Concurenţii nu şi-au putut continua misiunea din cauza autorităţilor. Mai exact, cele două echipe formate din Cuza și Emi, dar și Patrizia și fiul ei s-au „agitat” destul de tare în căutarea transportului care i-ar fi dus într-o altă misiune. Acest lucru le-a atras atenţia poliţiştilor, care au verificat imediat ce se întâmplă. Astfel, cei patru au fost opriţi şi obligaţi să explice de ce au ajuns să se ascundă pe bancheta din spate a unei mașini.

Potrivit a1.ro, cei doi băieți din trupa „Noaptea Târziu” s-au acoperit cu rucsacele pentru a nu fi observați. Din nefericire, acest gest i-a întârziat cu câteva ore, pentru că autorităţile au crezut că este ceva în neregulă.

„Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întreagă tensiune acolo. Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă. O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi”, a spus şi Cuza.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: