Evenimentul Zilei > Politica > Ruptură Tudose-Ponta. Fostul premier a răbufnit.
Ruptură Tudose-Ponta. Fostul premier a răbufnit.

Ruptură Tudose-Ponta. Fostul premier a răbufnit.

Mihai Tudose a declarat pentru Digi24.ro că Victor Ponta nu s-a consultat cu partidul înainte de a purta negocierile de luni cu Viorica Dăncilă, negocieri în cadrul cărora aceasta i-a oferit varianta intrării la guvernare în luna septembrie.

,,Eu nu înțeleg, la ce am mai plecat din PSD? Nu am plecat numai din cauza lui Dragnea! PSD de astăzi e PSD care zice că a câștigat alegerile dar l-au furat marțienii, care îl ține pe Cuc la Transporturi și care o ține pe Cati la Educație. Eu susțin că suntem buni să intrăm la guvernare, dar cu premier Pro România și nu cu acest PSD. Care PSD, al lui Cuc, al lui Arsene?” a întrebat, retoric, Mihai Tudose.

Fostul Premier Tudose a completat: ,,Se auzea pe vremea lui Dragnea că ea vrea să își dea demisia dar nu i-o acceptă Dragnea. Acum nu mai e Dragnea, poate să își dea liniștită demisia, de ce nu și-o mai dă? Cum adică e Dăncilă așa brusc deșteaptă și noi o susținem la prezidențiale? Ce, am înnebunit?!” a continuat fostul premier.

Acesta a mai precizat că aceeași poziție o are și față de negocierile purtate de Victor Ponta cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu: ,,Nu sunt de acord nici cu chestia asta, să iasă Călin de la guvernare și să îl susținem pe el. Călin e tot ăla care a luat 4% în sondaje, nu înțeleg logica. La orice sondaj ar face, tot atâta ar avea. Ieri PSD a decis că ,,cel mai bun produs al pSD e Viorica Dăncilă. Soluția noastră e candidat propriu și asta e!” a concluzionat Mihai Tudose.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: