Evenimentul ZileiPoliticaRareș Bogdan, reacție prompta la cerințele lui Iohannis. Guvernul trebuie să plece „de îndată” si trebuie pregătită imediat Moțiunea de Cenzură

Rareș Bogdan, reacție prompta la cerințele lui Iohannis. Guvernul trebuie să plece „de îndată” si trebuie pregătită imediat Moțiunea de Cenzură

Rareș Bogdan, reacție prompta la cerințele lui Iohannis. Guvernul trebuie să plece „de îndată” si trebuie pregătită imediat Moțiunea de Cenzură
Rareș Bogdan, europarlamentar PNL a reacționat promt, după ce președintele Klaus Iohannis a cerut, de urgenţă, o serie de demisii din guvernul Dăncilă. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el a spus că guvernul trebuie să plece "de îndată" si că trebuie pregătită imediat Moțiunea de Cenzură.

"PNL susține TOTAL cererile Președintelui Iohannis și pregătim imediat Moțiunea de Cenzură prin inițierea strangerilor de semnături pentru “Guvernul Dancila trebuie să plece!” PSD a organizat dezastrus  Alegerile, a pierdut încrederea românilor, continuă atacurile asupra Justiției, deci TREBUIE să plece de îndată", a comentat Rareș Bogdan pe contul său de Facebook. 

În completare, Rareș Bogdan a postat pe pagina sa și celebrele vorbe ale lui Petre Țuțea: "Cu stânga nici cruce nu poți să faci. Darămite să conduci o țară". 

Ne puteți urmări și pe Google News

Președintele României a solicitat demisia ministrului de externe, Teodor Meleșcanu și ministrului de interne Carmen Dan pentru modul deficitar în care a avut loc votul din diaspora, în care românii au stat la cozi interminabile pentru a vota. „Nu trebuie să trecem cu vederea de problemele grave care au apărut în timpul votării. Foarte mulți români au fost supărați că au trebuit să stea la coadă și în țară. Întreaga organizare a fost gândită pentru inhibarea votului și nu pentru încurajarea lui. Probleme extrem de grave au fost la multe dintre secțiile de votare din străinătate. Am văzut cu toții cu mare tristețe și multă supărare imaginile cu mii și mii de români stand la cozi interminabile. Oameni care au fost la vot de dimineață și au stat până seara. Oameni care au mers la vot și nu au apucat să voteze”, a spus președintele.

 „Aceste probleme trebuie rezolvate urgent și pentru că nu am încredere în govern, voi înființa la nivelul administrației prezidențiale o comisie care să rezolve aceste probleme”, a conchis, miercuri, Klaus Iohannis.

 


Accesează: